Skacok.
Gondoltam ma nem zúzom le magam idegileg, időm is volt játszani normálisan, szal gondoltam építek egy kis önbizalmat gép ellen liga elsőben. Tapasztalat, Pepe tényleg bejött, köszi a tippeket, IF Berardi elment 78K-ért szal most zseton is lesz... De nem ez a lényeg.
1. Alábbi beállítással zsinórban 7 győzelem ultimaten gép ellen (tudom, hogy nem az igazi, de most az idegbetegeskedő online helyett gyakoroltam inkább). Legjobb meccsem Arsenál ellen 2-0 ide, nekik egy kaput nem eltaláló lövésük volt, labdabirtoklás és szerelés messze több volt nekem. (IF Vidal 9,2) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beállítások, úgy gondolom, hogy eddig ez a legjobb:
Fejlődés:
Sebesség 70 ezt tudjuk...
Passzolás 35 közepes, hatékonyabb labdakihozatal
Helyezkedés laza
Előkészítés:
Passzolás 75 kockázatos, na ez ad variációt bőven
Beadás 60 normál és okés
Lövés 35 (nem gondoltam, de fontos, mert a H/x kp-k nem futnak túl támadásnál mint az ökrök, vissza lehet velük zárni, de második hullámban lehet nekik értelmes gólpasszt adni, ha úgy alakul.)
Helyezkedés szervezett
Védelem:
Emberfogás: 30 mélységi (csak óvatosan, de a köcsög kontrázók ellen ez kell!)
Agresszió: 35 enyhe nyomás, nem kell túlspirázni, amúgy is felváltva kell letámadni az általunk vezéreltel és a gépivel. Ezt úgy teszem, hogy aki hozza rám a lasztit, aki vele szembe áll védőm azt ráküldöm a géppel, a közvetlen mögötte védekező játékosomat pedig én irányítom és abba az irányba futok, ahova passzolni szeretne, vagy vissza futok a tizenhatos felé, ha indítani akarna! Elég hatékony! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CSAPAT SZÉLESSÉGE 30. Már a kp-n odalépnek keményen, brutál pálya uralás és letámadás mindenhol. Egyedül a túloldalra kapott indításokra kell figyelni, de a fenti módszer hatásos! Könnyű labdaszerzés = győzelem!
Védelem: fedezés
2. Fontos: Aki eddig is így tolta, attól elnézést, de most esett le. A sprint gomb elég fontos, de nem ész nélkül. Ha fejelés van és nyomod, sanszos, hogy te fejelsz. Sprintnél és labdatartásnál fedezés. Egyébként pedig érdemes labdavezetésnél hol elengedni, hol meghúzni, felváltva, attól függően, hogy milyen ritmust igényel. Eléggé össze lehet zavarni az ellent, főleg ha néha a labdatartás gombbal is vegyül. Nem szabad fejjel menni a falnak, pár napja ész nélkül toltam, lehetetlen irányba akartam kockázatos passzokat tolni, szal csak türelmesen, emberünk mindig arra nézzen, amerre akarjuk a lasztit továbbítani, legyen ez passz, vagy lövés. Néha belefér egy átlós elmozdulás, de a ritmust ne törjük meg. FONTOS: Most jöttem rá. A mutató ujj a jobb 1 ravaszon, középső ujj a jobb 2 ravaszon legyen. Így ívelésnél mindig időben nyomjuk a sprintet, erőkifejtésnél szintén, futásnál és lövésnél szintén. Annyira felgyorsította és ritmusossá tette a játékom, na meg gyorsabbá, hogy nem hittem el, pedig elsőre kényelmetlen volt. (Aki pedig erős az tol mint állat!) Érdemes elsőre a védekezésnél kipróbálni. (Aki eddig is így használta, sry.) 
Próbáljátok, írjatok!
Ja, és ZÚZZÁTOK ŐKET!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)