Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Gorcsev
tag
Világos a dolog nekem is, de nem teljesen értek vele egyet. Igazából örülök a szolgálató váltásnak, de korrektnek azt tartottam volna, hogy felajánlanak választási lehetőséget, hogy milyen csomagot szeretnék igényelni. Akinek nem járt le a hűsége, azt értem, hogy nem változik az ár, még így is jól jár, mert valszeg magasabb sebességet kap a pénzéért, mint amire a Fibernél szerződött. Nekem azonban nincs hűségem és vártam, amit az ügyfélszolgálaton mondtak, hogy lesznek számunkra kitalált ajánlatok. Ehhez képest, az általad leírtak szerint mint "régi" UPC-s csak arra van lehetőségem, hogy a most besorolt csomag helyett, ami esetében a nem akciós árnál is 1500 Ft-tal fizetek többet havonta, csak arra van lehetőségem, hogy a mostani előfizetésemnél még magasabb összegért szerződjek egy még gyorsabb netre. A Fibernél hűségidő letelte után vissza lehetett váltani. Egyébként nekem nem okoz gondot a kedvezőbb árért a UPC által meghatározott feltételek vállalása, de erről senki nem kérdezett meg...
-
Gorcsev
tag
Az biztos, hogy ha írásban kellett nyilatkozni anno szerződéskötéskor, hogy a fiber átadhatja a szerződésem adatait bárkinek, akkor ilyet nem engedtem (sosem szoktam ebbe beleegyezni). Nem emlékszem arra sem, hogy kaptam volna tőlük olyan levelet, hogy amennyiben erről nem nyilatkozom valameddig, akkor úgy veszik, hogy beleegyeztem ebbe. Ráadásul a UPC azt írta, hogy velük a felajánlott szerződés akkor lép életbe, ha az általuk küldött modemet üzembe helyezem. Egyelőre azt még jelenleg meg sem kaptam, és a szolgáltatás sebessége is a régi.
-
Gorcsev
tag
A felfele váltás talán egyszerűbb. Nekem most 10/2-es netem van a fibernél, amiért 7490 Ft-ot fizetek. A UPC 30/3-ast ajánlott változatlan áron. A kérdés az, hogy miért fizessek fibernet árat új UPC-s előfizetőként, amikor a UPC előfizetők ezt a netcsomagot 4200 Ft-ért kapják?
-
Gorcsev
tag
Én is arra lettem volna kíváncsi, amit Csabee kérdezett, de a UPC ügyfélszolgálatán nem tudták rögtön megmondani. Visszahívást ígérek, amit már három napja várok.
-
Gorcsev
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ha jól emlékszem neki már emeltek
-
Gorcsev
tag
Már épp kérdezni akartam, hogy hátha tudja valaki a gödöllői emelés időpontját, mert az üszi nem mondta meg. Thx.
-
Gorcsev
tag
Én is hiába hívtam őket, ezért a héten jártam bent náluk (Gödöllő). A sor az utcán kígyózott, kb. 1,5 óra alatt kerültem sorra. 3 ügyintéző van és ki sem látszanak a melóból. Én egyébként ilyenkor a pesti ügyfélszolit hívom, azt mindig sikerült eddig elérnem.
[Szerkesztve] -
Gorcsev
tag
Nekem tavaly november óta van fibernetem, de szerencsére azóta sem tapasztaltam semmi rosszat (ha a szerződéskötés körüli herce-hurcát nem veszem ide), pedig a topikot olvasgatva nagyon sok kétségem volt. A játékokban is jók a pingek, és a sávszélesség is megvan szinte állandóan úgyhogy én is elégedett vagyok
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest