- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes megnézni:
http://www.fibernet.hu/index.php?id=160Nekem 1 héten belül jár le a régi internet-szerződésem.
Ma vagy hétfőn bemegyek hozzájuk, hogy megtudjak valamit ezekről az "új" csomagokról...
Ha tényleg nincs sok "kisbetűs" rész, akkor már kötöm is velük az új szerződést -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #6367 üzenetére
2 éve 10Mbites netem van náluk. Eddig fizettem havi 10.680-at. Ha tényleg igazak az árak, akkor most megúszom 8.000 forint alatt...
U.i.
Összesen egyszer volt bajom a Fibernettel. A tavaly novemberi átállásukkor a 10Mbites sebesség helyett csak 2Mbitem volt 1 hétig. Írtam nekik, írtam a NHH-nak is és januárban kifizették az 1 hétre járó kötbért (4 * napi átlag) -
preacher
csendes tag
Most voltam náluk a kecskeméti "ügyfélszolgálati irodájukban".
Az ügyintéző közölte, hogy péntek óta vannak ezek az új csomagok - erre magamtól is rájöttem
Mivel engem csak a 10Mbites érdekelt, így csak arról beszélt a hölgy:
max 10Mbit/s, min 1Mbit/s letöltés; 2Mbit/s feltöltésDE még a héten bemérik a lakásom közelében lévő internet-kártyájukat és visszahívnak, hogy megy-e az nagyobb feltöltési sebesség... Szóval, most várom a hívásukat péntekig, hogy mehet vagy nem...
Egyébként a 20Mbit/s-sel több probléma lesz, mert ahol nem bírja a hálózatuk, ott nem is engednek majd olyan szerződést kötni...
Egyelőre én ennyit tudtam meg!
-
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Nálam (Kecskemét-Műkertváros) dec. 23 óta borzalmas a délutáni és esti ping, és a minimális 512Kbit/s-es feltöltési sebességem max. ~240 körüli...
Vasárnap és tegnap is írtam nekik emiatt, de még nem kaptam választ tőlük. A 72 órás hibaelhárítási idő ma 19:16-kor fog lejárni. Ha addig sem javul a feltöltési sebességem, akkor megy nekik a következő levelem, hogy január 1-től fizethetik a kötbért, amíg nem javítják a hibát... Idén év elején ezt már eljátszottuk egyszer, akkor úgy megszívták, hogy 1 hétre kellett kötbért fizetniük, ami 1 havi ingyen netet jelentett számomra...BUÉK!
-
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan közületek, aki Kecskemét/Műkertvárosban lakik?
Ha igen, akkor majd folytatom... -
preacher
csendes tag
válasz raziel01 #6698 üzenetére
Gondolom a Kecskemét/Műkertvárosban lakók tapasztalták, hogy az utóbbi 1-1,5 hónapban drasztikusan lecsökken a sebesség az esti 7 és 11 óra között időszakban... Ezzel párhuzamosan drasztikusan nő az oldalak elérési/válasz (ping) ideje. Ez sok esetben 400 és 600 ms között is lehet...
Megúntam, hogy este alig bírok netezni a 10/2-es SPRINT-csomagommal és állandóan küldtem a netes hibabejelentőt, amire sohasem kaptam választ. Így pénteken felhívtam az élőhangos ügyfélszolgálatos csajt, hogy még a minimális 512Kbit/s-es feltöltési sevsségem sincs meg a fentebb említett időszakban. Közölte, hogy hát igen, mindenki ilyenkor netezMa felhívott egy pasi a fibernettől, hogy megbeszéljük a hibabejelentésem. Közölte, tudják, hogy gondok vannak Kecskemét/Műkertvárosban és hamarosan lesznek fejlesztések. Megkérdeztem, mikorra várható ez. Azt válaszolta, hogy kb. 1 hónapon belül.
Azért kéredeztem, hogy kik vannak itt olyanok, akik ezen a területen laknak, mert lenne egy kérésem feléjük:
Ha bárkinek rossz a feltöltési sebessége ezen időszakban, vagy bármikor máskor, illetve nem tud rendesen netezni, mert magasak a ping-idők, akkor küldjön egy netes hibabejelentőt. Ha nem válaszolnak rá 72 órán belül, akkor életbe lép az ÁSZF-ükben szereplő a 13.3.1. (Hibaelhárítási késedelem) -es pont, ami alapján a 72 óra letelte és a hiba kijavítása közti időszakra kötbért kötelesek fizetni, ami a napi átlagdíj 4-szerese.U.i.
Tavaly volt már velük egy apróbb vitám. Akkor a letöltésem volt rossz és 1 hétre kifizették a kötbért, amivel 1 ingyenhónaphoz jutottam. Minél többen írunk nekik, annál több kötbért kell majd kifizetniük, így hátha nem kéne 1 hónapot várni a normális netre... -
preacher
csendes tag
válasz raziel01 #6700 üzenetére
Jó Neked!
Nekem 10/2-es SPRINT-csomagom van. Letöltésvezérlővel mindig megvan az 1,2MB-os letöltés, de a feltöltés maximum 128KB-t volt eddig...
Amint megnő a ping-idő, onnét kezdve max. 20-30KB a feltöltési sebességem, ami jócskán alatta van a minimálisan vállalt 512Kbit/s (=64KB/s) sebességnek!
A fibernetes pasi azt állítja, hogy mindig biztosítják az 512Kbit/s-es sebességet és csak az FTP-szerverek miatt nincs meg a megfelelő sebesség... Ami egy nagyon nagy kamu! Olyan nincs, hogy egész nap megvan a rendes feltöltési sebsség, aztán hirtelen minden FTP-szerver behal, pont akkor, amikor a Fibernet is! -
preacher
csendes tag
Na de!
Ha beismerik, hogy nem tudnak megfelelő szolgáltatást biztosítani - akár csak 2-3 órát a 24 órából - akkor nekem se és senki másnak se számlázzák ki a teljes előfizetési díjat!
Ezért kéne minél több előfizetőnek netes hibabejelentőt küldeni, és számolni, hogy a 72 óra letelete után hány napi kötbért kötelesek kifizetni... Ezzel és szerintem csak ezzel lehet őket nagyon gyors javításra ösztönözni... Ha csak 1-2 ember ír nekik, az még belefé a statisztikai hibahatárba, DE ha 100-200 ember írnak nekik egy adott területről és nekik sem javaulna a net, akkor a gatyáját is ráfizetné a Fibernet... -
preacher
csendes tag
A letöltési sebességnél van egy kis "játék" a Fibernetnél. Tudom, mert 2007 novemberétől volt nekem is azzal gondom. A letöltési sebességet valamelyik letöltésvezérlővel figyeld (pl: Flashget) és mindenképpen több szálon tölts vele. Az a mérvadó, amilyen sebességet a program mér... Abban az időben 90%-os volt a minimális letöltési sebesség. Nálam a 10Mbit-es net sok esetben csk 2 Mbit-es volt, így rengeteg levelet írogattam nekik, amit 2008 januárjában megúntam. Írtam egy levelet A Fibernetnek és ugyanazt a levelet az NHH-nak. Mivel 7 napig nem volt jó a netem, így annak a 4-szeresével számolva, majdnem 1 havi díjam volt az általuk kifizetett kötbér...
Sajnos most módosították a min. letöltési sebességet is, ami 10 Mbit-es netnél 1 Mbit/s...
-
preacher
csendes tag
Hallott már valaki olyan progiról, amivel mérni lehetne a levelező progi (pl: outlook express) e-mail küldési sebsségét?
U.i.
Most gyűjtöm az adatokat a reggeli, a délutáni és az esti feltölési sebességemről és a ping-időkről. 3 oldal sebességét és a speedtest oldalt nézem pár napig és ha nem lesz javulás, akkor február 15-tel írok nekik egy hivatalos papíralapú levelet, mivel addigra ígérték a bővítést Kecskemét/Műkertvárosba. Azért lennék kíváncsi az e-mail "sebességre", mert állandóan azzal jönnek, hogy ott mindig biztosítják a nálam lévő minimális 512 Kbit/s feltöltési sebességet, de ennek ellenkezőjét semmivel sem tudom progi nélkül igazolni... -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #6742 üzenetére
Köszi, megnéztem...
A SPRINT 10/2-es netem már 10 óra óta ilyen
Mondjuk ebből a letöltés csalóka, mert böngészőn keresztül általában rosszabb a letöltési sebesség, DE a feltöltés tényleg csak ennyi, bárhova próbálok feltölteni... A ping-időről már nem is beszélek...
Nem fogok várni február 15-ig, még ma megírom az e-maileket az összes elérhetőségükre, valamint megírom a papíralapú levelet is a fibernet központjába... Szép kötbért lesznek kötelesek kifizetni...
-
preacher
csendes tag
válasz Brett apó #6753 üzenetére
Ne várjál fél évet!!!
Korábban már írtam ide, hogy akinek rossz a nete - akár a letöltési, akár a feltöltési sebesség - írjon hibabejelentőt vagy hívja fel a telefonos ügyfélszolgálatot! Előbbi esetben úgysem tartják a 3 napot, utóbbi esetben felhív másnap egy "szerelőjük", de csak annyira képes, hogy azt mondja: "Tudjuk, hogy gondok vannak, majd fejlesztünk..."
Mivel egyik esetben sem tartják a 3 napos hibaelhárítást, így a 3. nap után mindenki igényelhet kötbért (a napi átlagdíj 4-szeresét) az ÁSZF-ük 13.3.1 pontja alapján. Ha nem 1-2, hanem több száz ilyen igény menne hozzájuk, azonnal lenne pénzük fejlesztésre, ha meg nem akkor fizessenek nekünk, amíg nem lesz jó a net! -
preacher
csendes tag
válasz preacher #6757 üzenetére
Ma kaptam kézhez a februári csekkemet. Szerepel rajta egy olyan tartozásom, amiről már kértem tőlük csekket, de nem küldték, így be sem tudom fizetni és be sem megyek az ügyfélszolgálatukra sem...
Mivel a csekk mellé mellékeltek egy fizetési felszólítást is, így besokaltam
December 28-tól kezdve nem voltak képesek orvosolni az esti rossz ping-időket és a rossz feltöltési sebességemet. Kb. 25 nap nem voltak jók ezek az értékek, így a napi átlagdíjam 4-szeresét számítottam fel nekik kötbér formájában (15.000 forint). Ha ők figyelmeztetnek és felszólítanak, én is azt fogom tenni... -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #6771 üzenetére
Neked még a régi (10 / 0,5-es MEGA) csomagod van?
Nálam esténként a 10 / 2-es SPRINT csomagomnál a ping-idők felmennek 200ms fölé (pl. tegnap 300 fölött is járt) és ezzel arányosan a feltöltési sebességem lezuhan 240 Kbit/s-re (~30KB/s), ami a minimális 512-höz képest sehol sincs... Ez a gond minden este "csak" 19 órától 22 óráig tart, de munka után pont ekkor szeretném használni a netet legalább a minimális le- és feltöltési szinten és emellett nem akarok 5-6 másodpercet várni egy-egy weblap betöltődésére...
Mindegy. Tegnap megírtam a papíralapú kötbér követelési levelemet, mert az nem hibaelhárítás, ha felhívnak, hogy tudnak a problémáról és majd egyszer valamikor fognak majd fejleszteni... Tavaly ki kellett fizetniük 7 napi kötbért (napi átlag 4-szeresét) és akkor küldtek egy bocsánatkérő levelet is, hogy voltak problémák. Mondjuk akkor írtam az NHH-nak is és lehet, hogy most is oda fog menni az utolsó levelem
Üdv:
Preacher (Kecskemét/Műkertváros) -
preacher
csendes tag
válasz F_Zolee #6796 üzenetére
Írj nekik hibabejelentőt, vagy hívd fel a 1280-as számukat! Ha nem javítják a problémát 72 órán belül, akkor kötbért követlehetsz tőlük (ÁSZF 13.3.1. pont alapján a napi átlagdíjad 4-szeresét!) Ha nem írsz neki, akkor csak körberöhögnek...
Nálatok működik fibernetes levelező?
-
preacher
csendes tag
válasz borsodika #6813 üzenetére
Azért milliomos nem lehetsz, mert ha eddig semmit sem küldtél nekik, akkor csak mostantól számít a kötbér. Mármint amikor az első hibabejelentést megteszed és letelik a 72 óra javulás nélkül...
Mivel a telefonban beismerik, hogy túlterhelt a rendszer, innentől kezdve beismerik, hogy nem tudják a minimális értéket biztosítani. És ekkor lehet hivatkozni az ÁSZF-ük 13.3.1. pontjára!Ha írsz hibabejelentőt, majd kötbér-követelést, mit vesztítesz? Te semmit, csak ők buknak rajta nagyot!!!
Ha gondolod beszkennelem a 2008 februári számlámat, amiben jóváírtak nekem 7 napi kötbért, mert annyi nap nem volt jó a letöltésem. Igaz, a végén írtam az NHH-nak is, de FIZETTEK, mert nem azt adták, amire szerződtem...
-
preacher
csendes tag
válasz Jégkokó #6841 üzenetére
Olvasgass!
www.fibernet.hu-ról
Sprint csomag: 6 990 Ft /hó
10/2 Mbit/s
Kábel TV szolgáltatás mellé.
Havidíj kábel TV nélkül: 7 990 Ft
Letöltési sebesség (max. - min.): 10 Mbit/s - 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség (max. - min.): 2 Mbit/s - 0,5 Mbit/s
Áraink 2010. 02. 28-ig tartó hűségvállalással értendőek.Ott van a végén. 0,5 Mbit/s === 512 Kbit/s. Ez bizony 512 Kbit/s. Engem nem érdekel a többi szolgáltató, sajnos csak ezeknél tudok lenni...
Ma felhívott újra egy szakemberük! Ő is csak azt tudta mondani, hogy tavaly nyáron akartak fejleszteni, de nem jött össze, majd egyszer hozzáfognak idén. Ezzel beismerte, hogy tényleg vannak náluk problémák! (Esti ping 200-300 ms, feltöltés <512Kbit/s)
Így holnap reggel bemegyek hozzájuk személyesen és ott szépen leírja az ügyintéző, hogy hány napon át nem szolgáltatták a minimális értéket...U.i.
2009.02.03-án küldtem nekik levelet, amire 30 napon belül kell válaszolniuk. Ha nem jön válasz, akkor NHH és nagyon megszívják (ahogy tavaly is)! -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #6845 üzenetére
Nem vagyok egy ideges típus (sőt), de a legutóbbi számlával és a rossz nettel nagyon felhúztak.
2008.12.29. óta nem voltak képesek küldeni egy 9.588 forintos számlát. Ehelyett küldtek egy 1.640 forintról szólót és alatta 7.948 forint lejárt tartozás. Hogy hogy sikerült ez nekik, fogalmam sincs. Nem fizettem be az 1.640-et, mert akkor még nagyobb káosz lenne a fejükben. Kértem tőlük már kétszer, hogy küldjék a rendes csekket és még aznap befizetem. Ehelyett a februári számlán már a 9.588 forint szerepel mint lejárt tartozás és felszólítanak, hogy fizessem be, vagy lekapcsolnak a hálózatukról. Na ekkor ért véget a türelmem és azóta szépen küldöm nekik szinte minden nap, hogy sz@r a netem (ping és feltöltés). Most már ott tartunk, hogy én tartozom nekik 1 hónappal (ő hibájuk miatt), ők pedig már 3 hónapnak megfelelő kötbérrel...U.i.
Még az sem érdekel, ha nem fizetnek kötbért, de legalább a fejlesztéseket végezzék el és legyen jó a netem -
preacher
csendes tag
válasz Jégkokó #6846 üzenetére
Akkor az NHH szépen rákoppint az orrukra és vagy fejlesztenek, vagy fizetik a milliós bírságot nekik! Nekünk - előfizetőknek - pedig a kötbért!
Olyan nincs, hogy csak azért hirdetnek új és jobb sebességű csomagokat, mert a konkurencia megelőzte őket. Ha nem fejlesztenek, viseljék a következményeket...[ Szerkesztve ]
-
preacher
csendes tag
Kecskeméten tapasztalt már valaki valami javulást a mai "leállás/fejlesztés" után?!
-
preacher
csendes tag
Ma írtam a T-home ügyfélszolgálatnak, hogy megkérdezzem, Kecskemét mely részein érhető már el az Optinet! Ha tényleg lesz Kecskemét/Műkertvárosban is, akkor pápá Fibernet...
http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/optinet
-
preacher
csendes tag
Folytatom az előző hozzászólást...
Nekem is sok problémám volt a Fibernettel tavaly december vége óta. Én is írtam mindenkinek: Fibernet (volt, amikor a hét minden napján), amikor ezzel nem értem el a célom, többször írtam a Hírközlési Hivatalnak is, illetve ide is beírtam a problémámat
SPRINT - 10/2-es (határozatlan=9.588/hó --> 25% ÁFA --> 9.988/hó) csomagra váltottam tavaly novemberben és a következő problémák adódtak az év végére és utána szinte folyamatosan:
1. A garantált feltöltési sebesség, amit a fiber vállalt 512 Kbit/s, azonban szinte sosem tudtam 400 Kbit/s felett felfelé tölteni
2. Elsősorban az előzőből következően óriásiak voltak a ping időim. Sok esetben 300-400 ms...Május 29-én írtam egy "utolsó" levelet Fibernetnek és a HH-nak, amire jött egy válasz fibertől június 6-án, amiben arról tájékoztattak, hogy továbbították kötbér-követelésem a számlázó részlegnek...
Amikor erre a hónapra nem kaptam meg az esedékes számlát, betelefonáltam a 1280-as számukra, hogy miért nem küldik. Erre közölte a diszpécser csajszi, hogy túlfizetésem van, mert kaptam 69.916 forint kötbért, ami 7 havi ingyen internetet jelent számomra.
U.i.
Bárkinek bármilyen baja van a le- vagy feltöltési sebességével, írjon a Fibernetnek akár többször is. A levelekhez csatoljatok képernyőmentéseket is, hogy lássák tényleg nincs meg a sebesség. HA ez nem vezet eredményre, írjatok a Hírközlési Hivatalnak, mert ők egy picit megpiszkálják a céget. Igaz, hogy ők sem a gyorsaságukról híresek, de ahogy látjátok csak van eredménye... -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #7754 üzenetére
Köszi!
Igaz, hogy fél évbe telt, DE megérte!
(Ha sokkal többen ismernék a reklamálási lehetőségeiket, sokkal több kötbért kellene fizetnie a Fibernetnek, vagy ha azt nem akarná, akkor nekiállna fejleszteni...)Mióta megküldték a levelet, hogy szoftverhiba miatt nem volt meg a garantált feltöltési sebességem (2 Mbit/s helyett 512 Kbit/s), azóta majdnem mindig folyamatosan tartja ezt a sebességet:
Azért az vicces, hogy meghirdették a 10/2-es SPRINT csomagot, de a 2 Mbit/s helyett max. csak 1,5 Mbit/s-eket tudnak biztosítani...
-
preacher
csendes tag
Ha a Fibernet ősszel nem jön ki valamilyen ütős és stabil csomagokkal, akkor nagyon sok előfizetőt fog elveszíteni itt Kecskeméten... köztük engem is...
Január 27-ig nem hagyom ott őket, mert addig ingyen kapom tőlük a 10/2-es netet (július elejétől addig futja a kötbér , de ha nem növelnek (stabilan) sebességet, akkor megyek át T-home-hoz... Most néztem, hogy már Kecskemét - Műkertvárosban is köthető optinet (pl: 15/7,5). Ha ehhez kérek SAT TV-t is, akkor a havi díjam 9.000 forint lesz... -
preacher
csendes tag
válasz sfdrakex #8275 üzenetére
Bár mint már lentebb irtam Kecskeméten rendben van itt nem tudok sebesség miatti panaszokról.
De bizony voltak... Ezt "nyögi" most a Fiber kötbér formájában...
Nem volt meg a garantált feltöltési sebesség, így az NHH-n keresztül elértem, hogy 2009. július 1-től kezdve 2010. január 27-ig INGYEN kapjam a 10/2-es csomagot. Azért, hogy nem biztosították a garantált sebességet sem, jóváírtak a számlámon ~70.000 forintos kötbért...
(Egyszer már beraktam ide a fórumba, de valamiért most nem találom azt a hozzászólásom) -
preacher
csendes tag
válasz sfdrakex #8283 üzenetére
Műkertváros
Nekem 10/2-es csomagom van. Elsősorban a munkám miatt kellett volna / kellene a nagyobb feltöltési sebesség. Mikor megírták, hogy kötbért fizetnek, arra hivatkoztak, hogy szoftverhiba miatt nem volt meg sok esetben a garantált 512 Kb/s-es feltöltési sebesség.
Július óta nagyjából rendbe jött minden, DE a feltöltési sebességem eddig max. 1,4 Mb/s volt... -
preacher
csendes tag
válasz sfdrakex #8285 üzenetére
A letöltés nekem is hasít 10Mb/s-es sebességgel, DE a feltöltésen még dolgozniuk kell(ene).
2008 elején volt problémám a letöltéssel, amikor a garantált letöltés még 90% volt. Akkor "csak" 1 havi kötbért fizettek...
Most kivárok január elejéig és ha nem látok náluk újabb/jobb csomagokat, akkor szépen átmegyek a T-home-hoz... -
preacher
csendes tag
válasz Jégkokó #8287 üzenetére
Mindig az ÁSZF-üket nézd!!!
(Egyébként az oldalukon is szerepel, hogy "A Dinamit (20M-ás) csomagra szerződés csak előzetes felmérés után köthető!")Mikor tavaly bedobták az új csomagokat, akkor jobban tudtam, mennyibe kerül a határozatlan idejű SPRINT (10/2) csomag, mint a kecskeméti ügyintézők.
-
preacher
csendes tag
Megkérek minden kedves fórumtársat, hogy írjon az NHH-nak (info@nhh.hu, hfjk@nhh.hu), hogy megszívassuk a Fibernetet! Én már írtam neki, mert besokaltam attól, hogy bedobnak új csomagokat és a nagyobb csomagot előfizetők szívnak!
Az ÁSZF-ükben (http://www.fibernet.hu/files/FN_NET_20091015.pdf) szerepel egy - tuti van több is - megtévesztő internetes csomag ár:
A FITT csomag az 59. oldalon a 6.258 forintba kerül, a 64. oldalon pedig 5.238 forintba!!!
Ez nem egyértelmű, megtévesztő, stb...10/2-es (garantált 1/0,5-es) SPRINT csomagom van.
Tegnap este ezt mértem: http://www.speedtest.net/result/612462591.png
Ma pedig ezt: http://www.speedtest.net/result/613625263.pngElvileg 2010. január 27-ig kaptam volna az ingyen netet tőlük (2009. július 1-től kezdve - akkor jóváírtak számomra 70.000 forintos kötbért), DE nem várok, átváltok T-home-ra.
Jobban megnéztem az ÁSZF-üket és a kötbért készpénzben is ki kell fizetniük, ha felmondom a szerződést, de ezügyben holnap még felhívom az NHH-t...Nem értem a Fibernetet! Minden más szolgáltató fejleszt. Biztos vannak ott is problémák, DE legalább fejlesztenek!!! Ezek??? A nagy büdős lóf@szt...
-
preacher
csendes tag
Mióta egyre többen fizetnek elő az új, 6/1-es csomagra, estéről estére lett sz@rabb a 10/2-es netem (garantált 1/0,5)...
-
preacher
csendes tag
válasz sfdrakex #8370 üzenetére
Én csak itt a fórumra íroktól látom, hogy a 6/1-esek szinte mindenhol megkapják a megfelelő sebességet, a magasabb csomaggal rendelkezők viszont NEM...
Napközben jó a net, viszont késő délután/este behal a hálózatuk...Júliusban már KI KELLETT fizetniük részemre ~70.000 forint kötbért, hogy nem volt meg a garantált feltöltési sebesség. Viszont most már a letöltési sincs meg...
Épp most írtam a köztponti e-mailükre úgy, hogy azt a levelet megkapja az NHH is.
Közben azon gondolkozom, hogy ha továbbra is ilyen netet szolgáltatnak, akkor megkeresek pár országos TV-t is, hogy foglalkozzanak velük... -
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #8372 üzenetére
Úgy ingyen, hogy nem kell fizetnem érte, mert a havi 9.988 forintot havonta levonják a kötbérből. Viszont így már mégsem ingyen kapom a netet...
Van egy határozatlan idejű szerződésem a 10/2-es (1/0,5) csomagra. Az ÁSZF nem tér ki és nem is térhet ki arra, hogy ha kötbért kapok, akkor nem kötelesek biztosítani a garantált sebességet és nem kötelesek újra kötbért fizetni...
Hónap végén megyek át a T-home-hoz, viszont a Fibernetet még egyszer meg fogom szívatni, még utoljára...
-
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #8375 üzenetére
Határozatlan idejű szerződésem van. Múlt hétig még úgy gondoltam, hogy maradok náluk, míg kitart a kötbér (2009. július 1. - 2010. január 27.), mert amint fizetniük kellett, hirtelen jó lett a net. Most viszont - amint megvan a t-home-s netem, máris - kikérem a még bent levő kötbérem...
Hány előfizetője lehet a fibernetnek országosan?
~ 100.000 háztartás lehet?
Nem hiszem el, hogy csak nekem van problémám a sebességgel...
Ha pedig a 100.000-ből már van 1.000 és azt szorzom fejenként 70.000 forinttal, már az szép kis összeg. Ha pedig az emberek nem csak rádiókért tüntetnének, hanem a saját érdekeiket próbálnák megvédeni, akkor egy ekkora céget könnyedén ki lehetne csinálni...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs