- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
Nyilván nincs mindenre pénz és sok esetben kompromisszumot kell kötni. Ilyen az egész élet.
De ez nem azt jelenti, hogy azoknak tökmindegy, aki nem ismeri az aktuális szabványokat és nem tudja megfogalmazni a látott kép minőségi hibáit. Pl. gyermekeknek vagy időseknek szerintem nem kell rosszabb kép, mint nekem. Annak kell a rosszabb monitor, aki mondjuk kevesebbet használja... Persze ez lehet a nagyszülő. -
Héraklész
aktív tag
Mondjuk én nem úgy szoktam hozzáállni, hogy Nagymaminak (vagy asszonynak a konyhában) elég a 60 Hz, neki már úgyis mindegy. A magasabb freki mindenkinek jó, mert egy egyszerű görgetés akadozását is simává teszi.
Az elvárások a specifikációk felé évek múltán nyilván szigorodnak. 2024-ben ne használjunk már 60 Hz-et, ha lehet. -
Héraklész
aktív tag
"Félig tévé, félig monitor", vagyis igazából egyik sem. Az öszvérmegoldásokat mindig kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Aoc monitor
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest