- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Sad Night Dynamite (feat. IDK) – Psychedelic Views [link]
Nemrég már megosztottam az egyik számuk és meg is említettem, hogy már nagyban teaselik a következőt.
Hát itt is van, ő lenne az.
Első hallgatásra annyira nem jött át, talán a feature miatt, annyira nem vagyok oda IDK-ért. De aztán hallgatgattam nap közben és egyre jobban rám nőtt, jó kis számocska ez, a hangulatot újfent nagyon eltalálták a srácok.
Remélem következőnek már egy albummal fognak „meglepni” minket!A mai nap röviden: A tegnapi fogászati kaland után este félve feküdtem le, de végül eltudtam aludni gond nélkül. Az éj közepén azonban arra ébredtem, hogy iszonyat fáj megint, de végül nem vettem be gyógyszert, vissza tudtam aludni egy kis idő után.
Reggel felkelve viszont arra lettem figyelmes, hogy hoppá! Már egyáltalán nem fáj semmi.
Hála az égnek ez így is maradt, úgyhogy a tegnapi egésznapos fájdalom után ma már nem volt semmi. Maradjon is így.Délelőtt a megbeszéltek szerint sikerült lebonyolítanunk az adás-vételt is, úgyhogy végre megváltam attól a gépháztól, nem porosodik tovább a gardróbban.
Így az utolsó darabja is elkelt a félbeszakadt projektemnek.
Hogy miért szakadt félbe? Igazából a GPU árak miatt. Egy évet vártam, de nem csökkentek.
Legalább 4k 30 fps lett volna a cél, egy ilyen kártya pedig akkor épp nagyon drága volt. Valószínűleg még mindig az, már nem követem a piac alakulását, annyi biztos hogy nevetséges árak voltak mindenütt.
Akkor mérlegeltem, hogy gyakorlatilag ugyanott, vagy egy kicsit olcsóbban jövök ki még abból is ha veszek két next gen konzolt egy GPU helyett, és inkább ezt az utat választottam.Délutánra már belefért egy kis edzés is, utána kertezés.
Holnap barátokhoz ebédelni megyünk, ami szuper lesz, de egyéb program nincs a napra.
A jövőhét egész zsúfoltnak tűnik egyelőre, 2 fogászat, egyetemi beiratkozás, programok...
Utána pedig itt is a szeptember. Gyorsan elrepült ez az utóbbi 2 hónap.
Aktív témák
- Horgász topik
- E-book olvasók
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túraautó topik
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest