- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
válasz
MaCS_70 #4763 üzenetére
Igazából van egy külső hdd-m így technikailag az egyenlő a pendrájval ellenben akkor ahogy olvasom plusz biztonságot ad.. Az is egyszerű megoldás, hogy 2 vagy 3 pendrájvot bedugok egyszerre, az csak nem megy tönkre egyszerre. Ráadásul a saját sciptemben van egy mini rutin, ami
for $c=65 to 90
$h=chr($c)
FileCopy ( @ScriptDir&"\"&@ScriptName, $h&":\archiv"&"\"&@ScriptName , $FC_NOOVERWRITE + $FC_CREATEPATH )
next
Saját magát elmenti az összes létező pendrájvra vagy egyéb tárolóra ami a gépre van csatlakoztatva. Így nem okoz gondot, hogy naponta egyszer elmentse saját magát s ha be van dugva a külső hdd akkor arra is külön teendő nélkül. S csak egy plusz sor kérdése hogy a szinkronizált felhőbe is megtegye illetve adatmentés során is megtegye az adattal. Eleve az adatot verziószám emeléssel menti a scriptverzióknál meg én emelem a verziószámot mentéskor. -
V911
tag
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni. Melyik az ajánlott free felhők? Én csak a dropboxot használom (2 giga) és hallottam valamiről ami hasonló de 5 gigát ad.
A másik kérdésem, lehetséges e, és érdemes e több féle felhőt letölteni és mindet szinkronizáltatni valamelyik alkönyvtárakkal a magasabb adatmegőrzési biztonság érdekében, vagy garantáltnak vehetjük hogy az az egy felhő nem fog megszűnni, amit használunk?
Arra gondolok, hogy az SSD tönkremegy az adatok elvesznek, de uj ssd vásárlása s rendszer telepítés után ha a régi felhőt aktiváljuk visszaszinkronizálja ugye azt ami rajta van. Mekkora az esély annak, hogy pl. a dropbox elveszti a 2 gigányi adatunkat addigra mire idáig eljutunk?
Mennyire biztonságos az, ha 2-2 gigányi adatunkat egy egy dropbox regisztrációra archiválunk?
Esetleg nem csak dropboxra hanem a többi ajánlottra is esetleg előnyben részesítve azokat amik free módban 5 gigásak vagy akár többek is. hallottam valami ingyenes 100 gigásról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)