- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
válasz
Hege1234 #3041 üzenetére
Na akkor magyarázom
Van ugye a GTA 5 teljes telepítetlen játék! Ami kb. 60 GB általába attól függ melyik változata na mind1, és ha ezt a 60 GB-ot, feltöltik nekem egy felhő tárlyre, akkor én ha belépek a gépemen arra a felhőtárhelyre, és átakarom húzni a gépemre, akkor letölti a 60 GB ot vagy pedig úgy csinálja mintha vinyóról másolnám vinyóra? Szóval függ attól hogy milyen a netsebességem, azaz "mindjárt" a gépemen lessz az a 60 GB, vagy pedig ugyan annyi időbe fog telni mintha letölteném torrentről?Így már érthető valamennyire?
)
-
djkacor
tag
Sziaszok volna egy nagyon fontos kérdésem, ha feltöltenek egy játékot egy ilyen felhőtárhelyre (bármelyikre) akkor én azt ha belépek egy másik gépen abba a felhőbe és le akarom tölteni akkor az letölti vagy pedig mindjárt lementi a fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest