- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
válasz
Hege1234 #3041 üzenetére
Na akkor magyarázom
Van ugye a GTA 5 teljes telepítetlen játék! Ami kb. 60 GB általába attól függ melyik változata na mind1, és ha ezt a 60 GB-ot, feltöltik nekem egy felhő tárlyre, akkor én ha belépek a gépemen arra a felhőtárhelyre, és átakarom húzni a gépemre, akkor letölti a 60 GB ot vagy pedig úgy csinálja mintha vinyóról másolnám vinyóra? Szóval függ attól hogy milyen a netsebességem, azaz "mindjárt" a gépemen lessz az a 60 GB, vagy pedig ugyan annyi időbe fog telni mintha letölteném torrentről?Így már érthető valamennyire?
)
-
djkacor
tag
Sziaszok volna egy nagyon fontos kérdésem, ha feltöltenek egy játékot egy ilyen felhőtárhelyre (bármelyikre) akkor én azt ha belépek egy másik gépen abba a felhőbe és le akarom tölteni akkor az letölti vagy pedig mindjárt lementi a fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest