Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nekem jó lett az androidos. Két telefonomról 1401db képet tolt fel kb 1 óra alatt.
Köszönöm a segítséget.Hogy tudnám azt elérni, hogy amit ezek után fotózok azt új mappába tegye a laptopon?
Valamint ha a laptopon lévő mappából, máshová kategorizálva áthelyezem a képeket, akkor az újra fel fogja tölteni a telefonról a gépen lévő mappába?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Telepítettem a telefonomra is és a laptopomra is a dropboxot. Bekapcsoltam a szinkronizálást. Mikor tudom meg hogy mindent feltöltött-e a telefonomról, hogy lapin lementsem vinyóra? Kiír valamit a telefon, vagy valami menübe keresve kiírja, hogy szinkronizálás kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest