- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
atillaahun #626 üzenetére
nem küldök telefonról soha dropbox linkeket, ezt a funkciót max laptopról webes felületről használom, ha használom. ugyanakkor ha kikapcsolom a dropboxot akkor a dropsync hogy dolgozik? mert ahogy látom a dropbox kliens autentikációját használja.
a folderek megvannak adva rendesen, nem auto funkciót használok, de a 2-way bevan állítva. -
Integra
titán
válasz
atillaahun #621 üzenetére
na, most végeztem a takarítással. most már ugyanaz van a laptopon mint a boxban és a telefonomon
a restore meg nem sokat számított, ki kellett pucolnom az összes fotót az elejétől, na nem baj, tanultam sokat.
viszont most az van, hogy ha csinálok egy fotót, akkor 2x küldi rá laptopra és boxba a telefon. ez azért van mert a dropbox gyári kliense is küld egyet (ez a megszokott timestamp-pel) és van még egy fotó, aminek új típusú timestamp-je van, gyanítom ez meg a dropsync-é.. -
Integra
titán
mit találtam, van restore!!! hála a jó égnek, nem kell kiganéznom tonnányi képet újra, ha minden igaz.. dropboxosék gondoltak a hülyékre is...
-
Integra
titán
válasz
na de ami érdekes, hogy most, hogy minden kép a boxban fent van, és onnan töröltem, ennek ellenére nem törli a telefon galériából.
pedig most már kellene neki, a 2way sync ezt mondja. és mégse teszi
mod: asszem rossz folderrel szinkronizáltam
-
Integra
titán
válasz
már minegy, szétkúrta az egészet...
amúgy ezt írtam le kb 3x, csak valszeg nem fogalmaztam meg jól -
Integra
titán
válasz
atillaahun #619 üzenetére
falhoz vágom a telefont ha széttúrja, amit megcsináltam.....
a laptopom és a dropboxom rendezett, a telefonomon van ugye sokkal több fotó, amit már rég töröltem a laptopomon. nekem ne a telefont töltse újra fel a boxba, hanem a box képeit vegye alapul és a telefonban törölje ki a boxban nem talált fotókat... -
Integra
titán
válasz
atillaahun #617 üzenetére
hááááát, nem értem jelenleg miért uploadol.
most azt látom, hogy közben a dropboxban lett egy camera upload folderem is
elméletileg a dropboxot kéne vegye default-nak, tehát ha ott kevesebb van, akkor a telefonon is törölnie kéne a dropboxban hiányolt képeket, nem? -
Integra
titán
válasz
atillaahun #615 üzenetére
hm, most elkezd feltölteni.. 2 way sync-re állítottam, de nekem ne töltsön most fel, nem az kell, hanem hogy a dropboxhoz igazítsa a telefon galériáját...
vagy a dropbox-ot veszi ilyenkor alapnak első szinkronizáláskor? -
Integra
titán
válasz
atillaahun #613 üzenetére
de akkor az is akítv marad és nem törölted a beállításait? a kettő app egymás mellett fut? vagy a dropbox-ot kikapcsoltad és még csak a képeket sem tölti fel? mindent a dropsync csinál ezek szerint
-
Integra
titán
válasz
atillaahun #611 üzenetére
mert buzik
most van sale dropsync pro-ra. 1100ft.. jó drága ahhoz képest hogy csak szinkronizálásról van szó
mindegy, megvettem
gondolom a gyári dropbox meg uninstall, mert tök felesleges már -
Integra
titán
válasz
atillaahun #609 üzenetére
most megnéztem, tisztítottam megint és leszinkronizálta
akkor csak a telefonommal nem csinálja meg -
Integra
titán
hola, van ilyen topic is, nagyszerű
van egy accountom, ez össze van kötve a telefonommal és a laptopommal.
telefonnal fotózom, hazajövök, wifi bekapcs, feltölti az összes képet a dropbox fiókba. majd bekapcsolom a laptopom és a dropbox folderembe letölti az összes fotót amit feltöltött a fiókba a telefonomról.
a laptopomon viszont a rengeteg fotót átnézem és törlöm ami nem kell.hogy lehet azt megoldani,hogy a laptopos folderem szinkronizálja össze a dropbox fiókkal és a telefonommal? létezik valami funkció, beállítás, hogy ilyenkor a megszűrt, tisztított képállományom alapján a dropbox fiókban törölje a laptopomon törölt képeket? mert ugye a fiókban meg ott a sok szemét ami nem kell, laptopon már töröltem... és jó lenne ha ezután a telefonomról is eltűnne a sok laptopon törölt kép..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest