- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
ITT nálam azt mutatja, hogy van külön hozzáférése a DropSync-nek a felhőhöz. Bár kétségtelen magába még sose próbáltam a DropSync-et.
(#628) erdoke
Hát írd meg a fejlesztőknek, én se értem mondjuk de ez van. Bár a másik Jómunkásember már megadta az egyszerű választ: mer buzik, oszt kész. -
atillaahun
veterán
Valószínűleg igen. Bár ha nem szoktál sűrűn fájlokat kilinkelni másoknak, akkor lehajinthatod a Dropbox-ot.
Nálam az ES Explorer fájlkezelő van fent, az látja szépen a Dropbox fájlokat is.
DropSync meg nem fog neked kétirányúan/rendesen szinkronizálni, amíg az auto funkcióját használod. Be kell szépen állítani a kérdéses könyvtárat, az auto funkciót meg kilőni. -
atillaahun
veterán
Hát akkor először gondolkozni kell, meg esetleg kérdezni, nem rögtön rányomni az autoszinkront, hogy csakjólesz.
Ennek az a módja, hogy törlöd az összes fájlt az SD mappájából, majd létrehozol egy elérési utat a DropSync-ben, hogy az SD-n lévő üres mappát szinkronizálja össze a felhőben lévő kiválasztottal. És akkor onnantól jólesz. -
atillaahun
veterán
Azzal nem is fogja, istentuggya miért az alap Android-os Dropbox kliensből ezt nagyvonalúan kihagyták, és nem is szándékoznak szinkronizálást építeni bele - úgy tűnik.
Erre használom én a DropSync-et.Fizetős ugyan, de hibátlanul szinkronizál telefonra, persze be kell lőne először.
-
atillaahun
veterán
A PC-s kliensnek alapból így kellene működnie, tehát kétirányúan szinkronizálnia. Legalábbis nálam így megy. Ha törlök valamit gépen, azt kidobja a felhőből is. Nálad biztosan nem töröl semmit a felhőből ha a gépen belenyúlsz (a képeken kívül pl.)? Bár túl sok beállítás nincs erre azért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest