- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Iginotus #4969 üzenetére
Noigen, ez a külsős ajánlat felvet bizonyos aggodalmakat...
Az inkerementális mentés az én olvasatomban azt jelenti, hogy egyszer lementem az egész mindenséget, de aztán mindig csak a változásokat menti el, mégpedig folyamatosan görgetve a helyzetet (szemben a differenciális mentéssel, ami mindig az eredeti állapothoz viszonyít).
Kipróbálom az ingyenest.
MaCS
-
válasz
Iginotus #4961 üzenetére
Inkább a szolgáltatás életét jelenti, amiben benne foglaltatik egy nagy adag optimizmus az adattárolók fajlagos áresését illetően.
Akárcsak a Pcloud esetén, itt sem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a cég egy-két év múlva is létezni fog még -- egyébként meg szívesen fogadnék személyes tapasztalatokat a szolgáltatással kapcsolatban.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest