- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #40 üzenetére
Jelen pillanatban is ezen jár az agyam, hogy miként lehet használható formába önteni mindezt. Cikket is tervezek belőle, de ez egy másik történet.
-
Melack
veterán
Igen, arrra. Látom a Primos linket, meg is néztem, és mostmár nekem is van ilyen. De ehhez az első hsz-ben linkelt fórumban találtam meg a megoldást. Így már megy, nagyinak is.
Amint összejön egy lista, módosíttatom az első hsz-t, és tételesen felsoroljuk az összes ilyet, kezdő tárhellyel együtt.
-
Melack
veterán
válasz
olivera88 #32 üzenetére
Ez nem a hivatalos Google Drive. Ha megnézed, akkor nem ad 5Gb helyet, csak lehetőséget arra, hogy szerkeszd a doksikat. Nem ugyanaz.
attilahun: azért a Dropbox sem feltétlen a könnyű használhatóság netovábbja. Amíg nem találtam rá a fórumban egy linkre, nem tudtam csak úgy megosztani egy fájlt/mappát bárkivel, egészen addig, amíg a másik be nem regelt. zip/rar fájlt a mai napig nem akar megosztani, és a 250Mbos raromat sem akarja feltétlen megenni.
-
Melack
veterán
Félreértés ne essék: otthon Win7/openSUSE fut a gépemen, melózni meg OsX-szel melózok. Nincs bajon a Microsofttal, mert sokat és régóta használom. Csak felhoztam egy olyan választ, amit már hallottam/olvastam.
És ha meglesz az XBoxom végre valahára, akkor nekem is kell aktívan használni.
-
Melack
veterán
Én épp emiatt döntöttem úgy, hogy kibővítem a Picasat. Évente 1200 Ft (kb) megéri azt, hogy jó legyen, és elérjem a fotóimat. Pisaca klienst még leszedem - talán - Androidra, és jó is. De egyelőre nem látom értelmét. (QuickPic ha ezt még tudná, jajj....) A létfontosságú doksijaim nincsenek 2 Gbnál nagyobb mennyiségben. Most vagyok 4,25Gbnál, mint felhasználható max - még kellene 2-3 reg a linkemről
-
Melack
veterán
Azt meg kell hagyni, hogy nagyon jól beépül a rendszerbe, nem kell külön előhívogatni, PCn és Androidos telón is használom, tényleg egyszerűbbé tette a dolgokat. Fotókra mondjuk a Picasat használom, de msot átrendezem a dolgokat, és oda csak a családi fotók kerülnek fel, biztonsági mentésként. Évente 5 dollárt megér azt hiszem. A dropbox meg lesz a mindent rá
A többit is ki kellene próbálni,de nincs kedvem mindenfelé regelni...
-
Melack
veterán
SkyDrive nem elérhető Androidon, legalábbis itt ez derül ki nekem. De azért továbbra is fura, hogy van iOSre
Lasy: Nekem Dropbox baromi egyszerű, és ezzel gondolom sokan lesznek még így. Ez a rendszerintegráció jó dolog.
Vajon az Apple sajátját, az iCloudot is be lehet ide venni, vagy sem? (Tudom, platformfüggő, de akkor is)
-
Melack
veterán
FIGYELEM! A topicban (és a lapcsalád egyéb területein is) a meghívós linkek megosztása spamnek minősül!
"Mert igény, az volna rá" via punky10
A fórum célja,hogy a napjainkban egyre jobban terjedő felhő alapú adattárolásról szolgáljon infóval mindenkinek, akinek igénye lesz rá - és lesz, mert tárhely mindig kell.
Eddig ismert, használt szolgáltatások:
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged