- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #170 üzenetére
Mit nem adnék azért, hogy legyen csak 10 olyan kollégám, aki végig is csinálja a teljes reget
De mindenki passzív ilyen téren....
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #160 üzenetére
Értelem szerűen a limit a fiókod mérete.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #138 üzenetére
Dehogynem...
Arra gondolok (az én esetemmel példálózva), ha mondjuk feltöltöm a Fotók mappámat full, aztán PC-n beleteszek a mappába újabb fájlokat, azt nem tölti fel automatán (tehát nem szinkronizálja). Azokat nekem kell külön feltölteni utána.. Ezért ez "Csak" egy tárhely kb. semmi több (leszámítva a majd minden platformra elérhető klienseket)
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #131 üzenetére
Jahm, pl. nekem.
Én box-on tárolom biztonságból a kb. 35gigás fotók mappám (pedig ki is írom ha már rendszerezve meg "tisztítva" vannak, de mindig vannak újak), meg minus-on az épp aktuális vidkam felvételeim míg nem készítek belőlük használható, végleges "formát".
Fő a biztonság... De ezek mellett, vagy előtt, vagy után () a dropbox a legjobb nálam is.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #120 üzenetére
Nem törölték az adatokat, csak jelezte hogy fullon van, nem tudsz semmit már feltölteni... vagyis te vagy kénytelen törölni 23gigányi cuccot (illetve annyit amennyit ki is használtál belőle), ha használni is akarod a tárhelyed.
(#119) Psychonaut:
Tudom. De ugye ezt nem tudták akkor még a bliccelők mikor reggeltek.Persze gondolom a többség sejtette hogy a világszinten hirtelen megszaporodott petányi illegálisan "megszerzett" tárhelyek feltűnnek a dropboxnak is előbb-utőbb.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #115 üzenetére
Hát nemtudom, esetleg másik felhasználói fiók a winfosba?
Bár gondolom ami program egyszer felment az ott is látszik majd.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #113 üzenetére
Másik gép nincs kéznél? Szerintem sok más megoldás nem lesz.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #111 üzenetére
Nem tudok róla. Sőt az átjelentkezgetés azért sem egészséges mert olyankor újraindexeli a fájljaidat, és ha van mondjuk néhány ezer, az eltart egy jó darabig.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #91 üzenetére
Nekem nem írja ezt a 10gb. Csináltam egy új reget és ott van ez a + 10gb.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #89 üzenetére
Ezt te honnan veszed hogy még kapsz a 20 ember után még 10gb?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #88 üzenetére
Azzal már megvagyok, csak várnom kellett és megtaláltam. Most ez tényleg így van, hogy meghívok 20 embert és csak ezért kapok 2 GB-ot, ha regisztrálnak pedig még 10-et?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Mela Kehes #82 üzenetére
Nem, ha egyszer megkapod a tarhelyet, akkor nem veszik el.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #82 üzenetére
Az én meghívottaim biztosan nem használják a cuccost, eddig még nem törölték az utánuk járó helyet (hacsak nem kezdtek el a spambotok is dropboxolni). Bár csak 4-5 hónapos az account-om, nem tudom 1-2 év múltán is marad-e. Szerintem egyébként igen, valóban nem volna korrekt emiatt törölni. Bár mondjuk az se korrekt amit én csináltam.
Dehát most mit mondjak túl drágák, én meg okos vagyok. -
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #74 üzenetére
A Skydrive leginkább a Windowsos embereknek jó, akik Win7/WM7.5-öt használnak, mert azok nagyon összeépültek. A SugarSync az szinte DropBox, így az rajtad múlik. A Drive meg a Docs bővítése, így ott leginkább doksikat érdemes.
Mákom volt a Google tárhely bővítése kapcsán: még épp sikerült időben megvenni az 5 dollár / 20 Gb / év csomagot - a Drive bevezetésével ez a csomag eltűnt a palettáról... Tiszta szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged