- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
Dropbox - Backup probléma
Van egy dropbox fiókom, kb. 20 éve használom gond nélkül. Kb. január-februárban valami "aktiválódhatott", mert kaptam több értesítést, meg ajánlatot, hogy ilyen-olyan csomagokat vegyek, persze nincs rá szükségem. van 4gb tárhelyem, ami bőven elegendő.
DE!
februárban egyszer csak kiírta alul, hogy megtelt a dropboxom.Na, ezt egyáltalán nem értettem, mert még 3gb-ot sem használtam.
Mindenhol (kliens, weboldal) körbenéztem, és találtam egy "backup" nevű valamit, ami 1,8GB helyet foglal a dropboxomon.
DE NINCS ILYEN BACKUPOM!!! Nincs sem a gépemen, sem a weben, sem sehol nincs!
Ennek ellenére nem tudok, csak 2 gb-ot használni, mert a backup szellemként foglal 1,8 gb tárhelyet.
Találtam valami bakcup funkciót, de kikapcsoltam, ennek ellenére nincs változás.
Próbáltam velük kapcsolaatba lépni, de lehetetlen (ingyenes fiókhoz nincs support), emailen válaszra sem méltatnak sokadik megkeresés után sem.
Aki találkozott ezzel a problémával és sikerült megoldani (eltávolítani a nem létező backupot) azt nagyon kérem, segítsen!! köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged