Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van hogy létezik olyan hogy a onefrive fiókba csak a onedrive programmal lehet bejelentkezni(office.comon is természetesen be lehet)?
A fura hogy próbálok bármilyen felhő alapú videolejátszó programban beállítani a onedriveos fiókomat akkor azt mondja hogy nem létezik ilyen fiók. A Onedrive alkalmazásban teljesen jól be tudok jelentkezni és sokmindent le is játszik. De akarnék más programokat is kipróbálni de egyszerűen nem tudom más programból bejelentkezni a Onedrive fiókomba. Lehet hogy a Sulis O365 előfizetésbe letiltotték a 3rd party programokból való bejelentkezést?
Bár nem azt írja ki hogy le van tiltva hanem hogy nincs ilyen microsoft fiók. Szóval nagyon fura.
Próbáltam ipadon a VLC playert, Cloud video playert. Andridos telón is próbáltam több progit, de csak a Onedrive alkalmazással sikerült bejelentkezni.Ha van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a furcsaságot azt megköszönöm.
Vagy esetleg ha Onedrive alkalmazásba be vagyok jelentkezve akkor nem enged másikból is bejelentkezni egyidőben?
Csak onedrive alkalmazásban hirtelen nem találtam kijelentkezés gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest