Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
+ okiteki: koszi a reakciokat!
igen, ez szerintem egesz jo ar most erte.
szerintem 90%, hogy ezt valasztom, viszont az meg erdekelne, hogy akkor ez Win10-el mukodik? gondolom a fiokomhoz kell csatolni, ugy tudja ellenorizni az egy felhasznalo valodisagat, nem?
illetve mit gondoltok az ilyen lifetime licenszekrol? nem lenne hulyeseg, de nekem gyanusan olcsonak tunik, plusz a leirasa is gyanakvasra ad okot.
illetve meg talaltam ilyet is, lol. mondjuk ezekkel felhizlalni 100 gigara, egyszeri tetel lenne. nem is tudtam, hogy meg ebbol is kepesek valahogy penzt csiholni. bar az etikussaga/legalitasa szamomra ennek is kerdeses...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest