- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
duracell89 #63 üzenetére
brutál az a piros x ami a kép helyén díszeleg :D
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
McAfee Personal Firewall +
rögzített adatai:
-napi
-heti
-havi
lebontásban!
:DD
adatok:
[L]http://metallegionhome.fw.hu/inbound.JPG[/L]
136890 brutál mi? :DD
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
Érdekes! Nekem linuxos gép a tűzfalam iptablessel... kivülről láthatatlan, csak a dc számára van egy port engedélyezve... és mégis fogott már dolgokat a kerio tűzfal... valami BACKDOOR tcpdum/pcap trojan traffic meg win-trin00 connection attempt... Az lehet, hogy dc-n keresztül jön fel valami a gépre? mert már talált a nod32 a megosztott könyvtáramban !Readme.exe-t egyszer... ami nemtom, hogyan került oda...
-
boylee
tag
Nekem 32258 blokkolás 3 hét alatt. Zone Alarm-al.
-
WuDu
tag
#47: nemtudom, hogy miért, de már nem is érdekel, azóta annyira megfogtam a regisztryt, hogy jószerivel még a winfos se tudja módosítani :D
#50: :) -
Ha bejelölőd, hogy csak egyszer kérdezzen rá minden kimenő progira, akkor csak legelső alkalommal fog rákérdezni, ill akkor még, ha változik a progi (pl patch miatt). A bejövőt meg teljesen ki lehet kapcsolni. Magyarosítás nem hiszm hogy van, mert annyira sűrűn adnak ki új verziókat, hogy nem érné meg azzal foglalkozni.
-
Deep
tag
Öööö...ezt értem is, hogy figyelmeztet, csak mikor feltettem a ZoneAlarmot, akkor kb. 15-20 szor figyelmeztetett 5 percenként... Pedig levettem a szintet is mediumra. :( Vagy ez úgy működik, hogy csak egy ideig kell megmondani bizonyos eseményekre, hogy mit csináljon, és aztán öntanuló módon már a későbbiekben csak a nem szokványos események bekövetkeztekor fog figyelmeztetni? Nah és végül is ZoneAlarmból van magyar nyelven beszélő, vagy magyarosítás? :)
Thx.. -
WuDu
tag
-
X-COM
nagyúr
hát most erre mit mondjak, leszedett valamit, ami aztán registrymódosítást csinált
milyet? hol? a hklm-ben kötve hiszem, ha mégis akkor felülvágtad a hklm ág jogosultságait
a hkcu-hoz van joga a usernek, ott módosítgathat is, pl. az internetes kezdőlapját, vagy a saját belépéskor elinduló programokat is, igazából saját gépemen még nem szívtam spyware-rel, és fogalmam sincs, hogy a hkcu-n belül milyen károkat tudnak csinálni -
WuDu
tag
ZoneAlarm és Adaware van fenn... Adaware inkább anyám miatt, mert néha túl sokat netezik :DD
X-COMnak üzi: anyámnak külön profilja van sima júzerként, és volt olyan, hogy olyan, hogy lehuzott valamit sz*rt, és teljes gépre registrymódositást csinált, amit szerintem nem lehetett volna, mert a jogok kiosztása (nálam) tiltja...
( Ha esetleg van megoldásod szivesen várom: a baj az volt, hogy leszedett valamit, ami atallitotta az ie kezdőlapját, searchasistantet, searchURLt.. etc. egy oldalra... ) -
Én kb 3 éve azt használtam, és jobban bejött nekem mint a zonealarm, de aztán mivel valamiért nem fért össze igazán a WinMe-vel, át kellett térnem másra. Gondolom azóta rengeteget változott, szerintem egy próbát megér. Általában Zonealarm után az a 2. amit ajánlanak, mint ingyenes tűzfal.
-
WuDu
tag
önkarbantartó alatt, nekem csak az jut eszembe, hogy jószerivel biztonsági másolatot készít a kritikus állományairól, és azokat visszamásolja valamien késztetés hatására...Ezzel nekem nincs is bajom, csak amikor megfázik a kiciske, és a biztonsági fájljait is megfertőződik, akkor édesmindegy, hogy önkarbantartó :( Mert hát az nem védelem, hogy rejtett könyvtárba rakom őket, a virus megtalálja, ha anyám nem is :DD
-
benyo
tag
a sygate personal firewallról tudtok vmit, esetleg vki használt már ilyet?
thx -
moonman
titán
''majd a program elintézi...'' ne legyetek lusták odafigyelni! ebből lesznek a bajok.
-
Hát pont az a lényeg, hogy megkérdezzen, ha valami új progi akar a netre menni. Csak így lehet megakadályozni, hogy pl a sypware-ek/férgek aadatokat küldjenek a gépedről. Egy tűzfal sem fog tudni különbséget tenni a ''hagyományos'' és a kártékony progik között. Egyedűl a bejövő ''káros'' forgalom az, amit kérdezés nélkül lehet blokkoltatni. Amit te szeretnél, az vagy minden egy az egyebn blokkolna kifele (de akkor bajosan fogsz akár netezni is), vagy mindent kienged, ami eléggé veszélyes.
-
Deep
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan tűzfal progit mondani, ami könnyen kezelhető, magyarul is letölthető, és be tudom állítani, hogy pl. DCC az menjen, na és persze ne kérdezzen mindig, hanem csak végezze a dolgát! :)
Thx. -
Néha érdemes lefuttatni az ingyenes Online Panda Antivirus Scan-t.
[L]http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm[/L] -
Teljesen normális a rengeteg bejövő blokkolás (sajnos). A kimenő meg persze attól függ, hogy ki mennyi installált programot blokkolt manuálisan, ill. persze lehetnek még férgek/vírusok is.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
#54715584 #14 üzenetére
Jó kérdés. Egy ideig használtam azt, de mintha a blaster anno átjött volna rajta, ugy emlékszem be volt kapcsolva, utána feltettem a zonealarmot, az kussban volt, ost Norton Internet Security 2003 van, ez néha panaszkodik 1-2 dolog miatt, többségében fogalmam sincs mi miatt, de low risk, szal semmi komoly, néha viszont fennakad back orifice-től kezdve a jóisten tudja micsodáig minden kis jószág. sztem az XP is megfogja ezeket, mert a Norton Antivirus nem panaszkodott amikor csak az volt. de amikor 1-2 oldal miatt kikapcsolom, néha csipog hogy virus van... tele van a net szeméttel kezdem már unni
-
Tithian
őstag
Nincs tűzfalam, de ilyen gondjaim sem, arra gondolok, hogy (ha már spyware nem lehet) valamilyen vírus/trójai szivat, vagy túl érzékeny a tűzfalad.
-
center
tag
ok
valaki :()))) -
b@ndi
tag
Ott a pont.
A legmagasabb vedelem minden cookie-t, egyes pop-up-okat es hasonlo viszonylag artalmatlan dolgokat is tamadasnak erzekel. Probald meg lejebb venni mondjuk magas, vagy atlagos szintre a vedelmet, es ha igy is sok a tamadas, akkor kezdj el aggodni.
Lehet, hogy osszeeskudtek ellened ;]
monstre: SP2 elott leginkabb a harmatgyenge jelzo illeti meg, utana sajnos nemtom :F
[Szerkesztve] -
törölt tag
és mennyire véd a win saját tűzfala?
-
center
tag
na most van valami ''back door'', netsky ....
tömörített állományban van, nem tudja vírusmentesíteni..
mit tegyek?:O -
Biaggio
őstag
''legmagasabb fokú védelem'' - itt a válasz.
Nekem is volt szigorú szabályokkal ZoneAlarm beállítva, hasonló szabályokkal.
Két verzió van:
A., tényleg baj van a gépeddel, trójai, vírus, adaware, a megfelelő irtókkal kezelhető
B., nincs baj, csak a tűzfalad hiperérzékeny:)
Ezért is cseréltem tűzfalat:) -
center
tag
a kevés sex, mert f*szszűkületet -
center
tag
allandoan update-elve van a win XP
SP2 frissitéstől pedig nagyon félek, állítólag rendszerösszeomlást okozhat -
center
tag
megvolt
ráadásul az uj verzio, update-telve mindkettobol
semmit nem talalt -
Tithian
őstag
Ad-aware + Spybot megvolt?
-
center
tag
folyamatosan megy a axelero internetbiztonsag progi, ami a F-Secure-ra épít
ahogy net van, frissíti magát, és a legmagasabb fokú védelem van bekapcsolva -
b@ndi
tag
Mikor ellenorizted a geped utoljara virusra? :DDD
-
center
tag
megdöbbentem, és csak néztem magam elé
1 nap netezes alatt 568 esetben avatkozott be az axel int.bizt.szoftver tűzfala, mert illegal csomagok jöttek-mentek
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest