- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mégis min alapul egy olyan összehasonlítás, amit egy olyan gyártástechnológiáról írnak, amin még nem gyártanak semmit?
Az elméleten. Fantáziálni meg bármit lehet és az Intel még hazudozni is szokott, ezt pontosan tudjuk.
Te hitről beszélsz, ami szerintem egy Tech cég kapcsán nem releváns.
Simán elfogadom bárki véleményét, ha megalapozott és tényekre épül, de ebben az estben te magad is írod, hogy ez csak a hiten alapul , mert tény nincsen mögötte.
Amúgy meg nem hülyéztelek le. Olvass vissza. -
Baszki, a Techlights összehasonlít valamivel egy olyan gyártást, ami még nincs és csak a gyártó által kiadott valós, vagy valótlan adatokból tippelget valójában. Szóval Geri Bátyó sem rosszabb. Sőt én nem állítok semmit, csak a közelmúltból kiindulva nem vagyok túl pozitív.
"14 órája bejelntette Intel hogy a 18A-t fogja hazsnálni a GPU ihoz"
Azt is bejelentették, hogy az Arrow Lake a 20A-n fog készülni. Konkrétan a megjelenésig mindenki így is tudta. ...és én vagyok a hülye?Ja, ez kimaradt: "Ki nem szarja le hogy ezzel jövök megint?"
Például én és egyértelműen ez téged rettentően idegesít, mert talán olyat írok, amit nem szeretnél olvasni, mert benned is felmerült. -
Megint ezzel jössz, de vajon az a jó 18A volt az ami a Broadcom szerint nem volt használható? Elvileg a 20A is csúcsszuper volt, mégis törölték.
Amúgy meg az Intelnek nincs 3 nm-es gyártása. Vannak a fantázianevek és van az Intel, ami még elbaszottabb. A 14+++ valójában már inkább 16 lehetett volna (Ha egyáltalán), a 10 nm-t is addig lazítgatták, hogy a 7-nek csúfolt változat, már inkább 12. A 4 és a 3 lenne a 7 nm-es osztály, a 20A és a 18A pedig az 5 nm.
A modern gépek meg szart sem érnek önmagukban. Az Intel már a 10 nm-nél is EUV-t használt, míg a TSMC a 7-nél csak bizonyos rétegeknél (ha jól emlékszem, de lehet, hogy ez az 5).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming F16
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged