- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hirdeto
tag
Félár ? A zöld figurás boltban most 66e a 8/256-os.
Kíváncsiságból egyet vettem. Szó szerint "óriási" a cucc.
Dobozból kivéve A13 van rajta augusztusi biztonsági frissítéssel.
Érdekes, hogy van már téma áruház is rajta, korábban még nem láttam. Igaz csak 10x témával, de akkor is ügyes kezdeményezés. -
kekegsm
őstag
A célközönségnek (terepen dolgozó emberek, erdészek, favágók, tűzoltók, katonák, rendőrök, stb) nem az számít, hogy mennyi az Antutu. Ez a SoC bőven elég a napi használatra, a memória, háttértár is. Nem fognak egy negyedkilós telefonnal túl sokat játszani. Akksi a lényeg, vezeték nélküli töltés, meg hogy bírja a strapát (azt bírja, Armor 6E tengervízben másfél méteren 3 óra múlva is hibátlan volt, és saccolni sem tudom, hányszor nyekkent kövön, betonon, eset le 7méter magasból betonra a sarkára, mondjuk akkor lehorzsolódott a gumi.
Talán azóta az ujjlenyyomatolvasót megcsinálták benne normálisra, az tényleg botrányos volt. -
heavygrip
senior tag
Amúgy egy átlag felhasználónak mért nem elég pl a 6 giga ram? A Cat S42 be 3 giga van csak, de telefonálásra, böngészésre elég. Ha már játszanék, vagy egyszerre több dolgot is csinálnék lehet kevés volna,de arra már komolyabb telefont vesz az ember.
-
Kocsó
aktív tag
Már csak azt nem értem, hogy mikor lehetett ez vajon "féláron", amikor 190.48 USD van "kiírva" úgy hogy még csak 206 db "kelt el".
-
kbyte1024
veterán
Jooooooo ez, wazze mindegy milyen vas, meg mennyi ram van benne mert kB soha nem fog frissítést kapni
-
Sz.L.
aktív tag
Majd megnézzük azt is, hogy hogyan nyit a 22T, ha lesz egyáltalán.
-
-
mrThomi
addikt
Igazad van sok értelme nincs, de a ram most nagyon olcsó. Én csak azt nem értem, hogy pl a samsung miért ad még mindig ki csúcsszériás telót 8gb-al. Szerintem manapság már a belepő szintű telefonokba kellene minimum 8gb nem pedig 6. Kezd lejárni az az idő amikor elég a 8, én legalább is érzem multitaskingnál, hogy kell a 12.
És akkor most jöjjenek azok a kommentek: én pedig vígan elvagyok 6gb-al is...
-
-
sohajda90
aktív tag
Egy ilyen kaliberű céleszköznél még a teljes, $300 dolláros vételár is olcsó, főleg Amerikában, amerikai bérekhez, amerikai cégek költségvetéséhez mérten. Ezért nem értem, hogy miért nem adják $20-30-ral drágábban és tesznek bele legalább egy Snapdragon 778G-t vagy Series 7 Gen 1-et, esetleg akár egy Dimensity 8050-et hogy legalább az okostelefon funkciók használhata se legyen kínszenvedés, ha már okostelefonként van pozícionálva...főleg ha tesznek bele 12/16GB RAM-ot...mi értelme annak, ha az SOC harmatgyenge?
-
Újabb féláras Ulefone... Mi meg hülyének vagyunk nézve... Ne erőltessük már ezt.
-
Szóval van hasznuk rajta még úgy is, hogy féláron adják. Ezek után ki venné meg később teljes áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Gaming notebook topik
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged