- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
Jah, ennyi erővel a HARVER PIAC-ot is egy az egyben be lehetne zárni, mert aki ott hirdet, azok között van olyan nem is egy, aki lopott cuccot ad el. Elvileg ő is törvényt sért, csak nem szoftverrel, hanem hardveres alkatrészek árulásával...
Jó az oké, h. nem lehet belinkelni warez oldalt, de sztem azért a játékélményeket hadd mondja el aki akarja... -
Lizzard
aktív tag
Nem értem miért kellett ennyire fennakadni a [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=76955&start=0#msg[/L] topicon... A topicnyitó srác nem adott meg semmi warezoldal címet, h. honnan szedte le a gémet, csak leírta h. neki már megvan. Ezzel sztem nem sértette meg az ALAPELVEK-ben írtakat... Bevallom én is most töltöm le a Doom 3, na és akkor mi van, addig amíg nem írom be honnan töltöm, nem sértem meg az alapelveket. Amúgyis egy privi oldalról szedem...
Azt meg nem hiszem el én se, mint sokan mások valszeg itt a PH!-n, h. nem tölt egyetlen MODERÁTOR se ebben a pillanatban valahonnan Doom3-at, vagy esetleg már éppen meg is van neki.
Szal sztem nem kellett volna ekkorára felfújni a fenti topicot, bizonyára nem fogja mindenki eredetiben megvenni a gémet aki itt fórumozik a PH-n (én sem :D)...
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged