Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Én valszeg ma este telepítem. Csak azt sajnálom, hogy még nem frissítették a www.fedorafaq.org-ot. Ez számomra az egyik legnagyobb segítség fedorához...
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
valszínű azért mer a pendrive előhívja a bújkáló sata driver mivel az is egyfajta -scsi- szülemény..
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
akko má áruld el neki mia trükk

-
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Namost én is olyan szinten állok, hogy hogy 2 hét lenne, mire beállítgatnám, ezért keresek olyan disztribet, aminél lerövidül ez az idő.
Az ntfs-t akkor alapból tudja? -
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Igen, régebben próbáltam már. Régen nem tetszett, most lehet már tetszene, csak azért jól meggondolom, leszedjek -e egy párcd-s (DVD-s) OS-t, meg rászánjak -e egy egész napot. És meg van rá az esély, hogy nem jön be valami miatt.
Fedorával történetesen ntfs-ről akartam mp3-at hallgatni.
Ezt találtam: Bővebben: link
Úgy értelmezem, nem muszály újrafordítani a kernelt. MP3-at is támogatja, ha felrakom az xmms-t. Hát nem tudom...
Nem hiszem, hogy szomszéd pistika ilyen leírásokat fog nézegetni, hogy a linux terjedését elősegítse. No de nem akarok flamelni, hozzáértőknek, valakinek biztos jó, használja egészséggel! -
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
De azt hiszem igen, mert amikor kérdeztem, miért nem támogatja, javasolták, hogy fordítsam újra a kernelt. Úgyhogy kezdtem is leszedni a mandraket.
De ha a core 4 tudja az említett 2 dolgot, akkor lehet megnézem, mert eléggé tetszik ez az OS (suliban ez van).
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
én sokmindenben kézre tudtam faragni már, pár trükköt és sok utánolvasást igényel egy lámának (mint én) de annyira nem vészes mint egy debian pl..
1-2 dologbanmég nemlátok tisztán amit szeretnék megvalósítani..de nyomozok..
én járok egy rendszerinformatikus tanf-ra is (nyári szünet van ott is perpill), ott is fedorán tanuljuk a linuxot.. nekérdezdmér.-) -
GD
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
a redhat gyermeke, az meg eléggé toppon van a distrowatch szerint..
u.a. csak gyakrabban adják ki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest