Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Szép nap ez a mai

Sikerült elindítanom édsanyám dosos könyvelőprogramját dosemuval.
Kb 2-3 órám ment rá, mire sikerült beizzítanom.
Winevel sajna nem akart elindulni az Explorer, pedig nagy vágyam azzal netezni linuxon.
Ellenben az IrfanView nem problémázott: Bővebben: link
Működött is rendesen.
Mod: LOL. 3DMark 2001 is elindult, Még tölteni is elkezdte a tesztet, de aztán kilépett. Lehet, ha lenne fent normális videodriverem, le is futna a teszt. De az is lehet, hogy ez csak hiú ábránd.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Kösz a segítséget, sikerült megoldanom. Még a guis mplayert is sikerült felraknom, bár kicsit megizzasztott. Annak örülök legjobban, hogy sikerült megcsinálnom, hogy nem barmolta szét az mbr-t. Szépen a /boot-ba (?) rakta a grubot, mbr-be meg beraktam a gagot. Köszi mégegyszer!
-
Protezis
őstag
MC és mp3 van, találtam rpm-eket neten.
NTFS rpm-et felraktam, igaz előbb az újabb fedorához valót, csak aztán az ehhez valót.
Hol kellene látnom az ntfs partíciókat?
mplayer folyamatban
-
Protezis
őstag
A következő gondjaim vannak:
- ntfs
- mp3
- nem játszik le filmeked se, ergo divx, xvid kellene rá
- nincs MC! ez nagyon nem tetszik -
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Namost én is olyan szinten állok, hogy hogy 2 hét lenne, mire beállítgatnám, ezért keresek olyan disztribet, aminél lerövidül ez az idő.
Az ntfs-t akkor alapból tudja? -
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Igen, régebben próbáltam már. Régen nem tetszett, most lehet már tetszene, csak azért jól meggondolom, leszedjek -e egy párcd-s (DVD-s) OS-t, meg rászánjak -e egy egész napot. És meg van rá az esély, hogy nem jön be valami miatt.
Fedorával történetesen ntfs-ről akartam mp3-at hallgatni.
Ezt találtam: Bővebben: link
Úgy értelmezem, nem muszály újrafordítani a kernelt. MP3-at is támogatja, ha felrakom az xmms-t. Hát nem tudom...
Nem hiszem, hogy szomszéd pistika ilyen leírásokat fog nézegetni, hogy a linux terjedését elősegítse. No de nem akarok flamelni, hozzáértőknek, valakinek biztos jó, használja egészséggel! -
Protezis
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
De azt hiszem igen, mert amikor kérdeztem, miért nem támogatja, javasolták, hogy fordítsam újra a kernelt. Úgyhogy kezdtem is leszedni a mandraket.
De ha a core 4 tudja az említett 2 dolgot, akkor lehet megnézem, mert eléggé tetszik ez az OS (suliban ez van).
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
NTFS-t és mp3-at támogatja végre? Előbbit legalább olvassa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest