Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
válasz
Nicky Nygaro #276 üzenetére
nézd meg, mit mond az ifconfig, kapott-e egyáltalán IP cimet.
az ifconfig kilistázza az aktiv hálokarikat. az inet addr: után irja az ip címet.
ha nem aktiv a kártya (az ifconfig nem listázza ki) vagy még mindig a régi címe van, probáld meg fix ip-vel , konzolról:
ifconfig <interfész> <IP cím> <netmaszk> up
pl: ifconfig eth0 192.168.0.1 255.255.255 up
ha aktiv a kártya és van cime is, mégsincs net, akkor valszeg az alapértelmezett átjáró és/vagy a DNS szerverek címei nincsenek megadva. -
rollins
őstag
válasz
Már én is belebonyolódok
Átjárónak beállítottad a router kézikönyve szerinti IP címet? (a hálózati eszközök vezérlése (gui -val))
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
Nincs routerem, de állítólag Firestarter -rel könnyebb beállítani, megosztani az internetet NAT -tal. Átnézhetnéd hogy a kerneled tudja -e ezeket: [link] (3. pont)
-
Out
addikt
válasz
Nicky Nygaro #178 üzenetére
Nekem megy a skype rendesen, kiprobaltam
-
Out
addikt
válasz
Nicky Nygaro #178 üzenetére
Hmmm.... miota upgradeltem fc5-re meg nem inditottam el a skype-t de ha hazaerek megnezem hogy mukodik-e
-
zLegolas
őstag
válasz
Nicky Nygaro #175 üzenetére
Létezhet. Ez nem a hivatalos ATI driver (azt nem rakják bé a disztribekbe), de műxik.
SuSE 9.0 alá gyárit kellett tennem, a 10.0 alapból vitte a Radeon 9200SE-met. -
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #141 üzenetére
ójeah, szedem is.
és Fedora Core linux lettünk..
-
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #139 üzenetére
fedora core linux
-
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #137 üzenetére
legyen az az ő bajuk, én 6kor keltem
mivel nem egy felduzzadt topic, az fc5-nek fölös lenne újat nyitni, kérni kellene egy moderátort hogy nevezze át fc4 -fc5 -nek -
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #135 üzenetére
eljött a nap
na mikor lesz már látható, tölthető...
-
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #129 üzenetére
húzzák a mézesmadzagot.. na mind1, 5 napot már kibirunk még, csak jó is legyen meg stabil
-
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #127 üzenetére
a mirrors-nál van torrent elérés is, a dvd csak torrenten szokott megjelenni, és télleg jól hasít
(cd-n töltse akinek a sok lemez a gyönyöre)
-
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #125 üzenetére
oké, majd kiderül, már csak 3at kell aludni
+ a letöltés ideje.. -
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #96 üzenetére
''Nézd meg, hogy az ifconfig parancs kiadása után van-e a listán ppp0 interfész. Ha nincs, akkor nem indult el a pppoe kliens. Ha van, akkor add ki a route parancsot. Itt szerepelnie kell a ppp0 interfésznek, mint alapértelmezett útvonal.'' prog.hu
első körben -
GD
őstag
válasz
Nicky Nygaro #96 üzenetére
üdv! guru az messze nem vagyok, ne vegyük el a titulust az igazi hozzá értőktől
a PPPoE (betrárcsázás) dologgal hálisten' sose volt szerencsém mert mióta linux és net is van azóta router is..
kicsi szabadidőm ha elérhetővé teszi olvasok a témában, addig meg te és a google próbálkozzatok egymással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged