Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Vettem egy routert az ADSL modem mögé és azóta nincsen netem fedora alatt. Windowsnál minden rendben van. Mit kellene beállítanom, hogy újra legyen netem??
A router DHCP-n van, ennek megfelelően állítottam be grafikus felületen a hálózatok menüpontban a kapcsolatot, de valami mégsem OK...
-
Nicky Nygaro
tag
válasz
szijartg
üzenetére
Szerintem igen... a fedora kiválóan támogatja a szerver funkciókat. Úgy tudom... Meg láttam is ilyet. A főnököm a munkahelyről csatlakozott az otthon futó fedorás rendszerére valahogyan és különböző konfigolásokat hajtott végre rajta. Hogy pontosan milyen progik voltak azt nem tudom. Asszem webmin volt a neve. és böngészőn keresztül érte el.
-
Nicky Nygaro
tag
Jut eszembe, van egy problémám: az mplayer néhány video lejátszásakor hagosan sistereg, nem is érteni az eredeti szöveget. Valami codec hiányozhat neki???
-
Nicky Nygaro
tag
Ez egy csodás oldal, nagy segítség fedora 5-höz:
[link]
Viszont a skype-ról nem ír. Valaki beüzemelte már? -
Nicky Nygaro
tag
Valahol olvastam olyasmit, hogy a xorg 7.0 már alapból ad 3D gyorsítást r égebbi ATI kártyáknak. Létezhet ilyen? Mert nekem Radeon 9200 van, azért kérdezem.
-
Nicky Nygaro
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Én valszeg ma este telepítem. Csak azt sajnálom, hogy még nem frissítették a www.fedorafaq.org-ot. Ez számomra az egyik legnagyobb segítség fedorához...
-
Nicky Nygaro
tag
[link]
És végre megjelent!
-
Nicky Nygaro
tag
Már csak egyet kell aludni...

-
Nicky Nygaro
tag
As reported on the Fedora announce mailing list, the highly anticipated release of Fedora Core 5 has been delayed by several days and is now expected on Monday, 20 March: ''Due to circumstances outside of our control, we're going to be unable to keep to the scheduled date of March 15th for the release of FC5 and instead are going to have to make the release date Monday, March 20th.''

-
Nicky Nygaro
tag
GD! Vagy valami fedora guru! Hogyan kell szépen beállítani az adsl kapcsolatot fedora alatt? Eddig mindig hibát jelzett a boot folyamat során, de azért volt net. Aztán csináltam valamit grafikus felületen és most már nem jön létre a hálózati kapcsolat...

Segítsen valaki pls.
Milyen szolgáltatások kellenek egyáltalán? A többit ki is lövöm, ne csináljon kavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hardcore café
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- VR topik
- Baldur's Gate 3
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest