- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Egyrészt ezt a régi hszt honnan bányásztad elő? Másrészt van az uborkának saját topikja, itt ez senkit sem érdekel.
(#2406) kovaax:
A másik topikban is mondtam, hogy ezt így csinálja. Igen, feature. Valami user spaci izé állítgatja, fedora 9 környékén kikapcsoltam, úgyhogy nem emlékszem. De ha fstabbal fixen felcsatolod, akkor nem fogja removable devicenak venni.
(#2407) kovaax:
Igen, az összesre érvényes lesz.
(#2408) kovaax:
Igen, a rawhide. livna utódja ez, elvileg a régi repó is éldegél még, de nem sok érdekes van benne.
(#2410) kovaax:
A debian partíció elején nincs grub, szerintem ezért nem indítja el. De ha részletesen beírod a paramétereket, ahogy a debian menu.lst-jében látod, akkor lazán behúzza. A cahinloader annyit csinál, hogy keres a partíció elején egy boot managert és elindítja. Az ubununak ott van, azért látod a menüjét. Gyakorlatilag egyik grub indítja a másikat.
De ezt csak séróból nyomtam, lehet a 13-as hiba az más valami. De erre utal a tünet.
Egyszer régen játszottam vele, hogy 2 uhu linuxot tettem fel és körbe körbe adtam a 2 grubot egymásnak.Addig jó, amíg nem vezetik be a grub2-t. szerencsére tervben sincs.
Ennyi? Nincs több kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest