Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz zed01 #2405 üzenetére

Egyrészt ezt a régi hszt honnan bányásztad elő? Másrészt van az uborkának saját topikja, itt ez senkit sem érdekel.

(#2406) kovaax:

A másik topikban is mondtam, hogy ezt így csinálja. Igen, feature. Valami user spaci izé állítgatja, fedora 9 környékén kikapcsoltam, úgyhogy nem emlékszem. De ha fstabbal fixen felcsatolod, akkor nem fogja removable devicenak venni.

(#2407) kovaax:

Igen, az összesre érvényes lesz.

(#2408) kovaax:

Igen, a rawhide. livna utódja ez, elvileg a régi repó is éldegél még, de nem sok érdekes van benne.

(#2410) kovaax:

A debian partíció elején nincs grub, szerintem ezért nem indítja el. De ha részletesen beírod a paramétereket, ahogy a debian menu.lst-jében látod, akkor lazán behúzza. A cahinloader annyit csinál, hogy keres a partíció elején egy boot managert és elindítja. Az ubununak ott van, azért látod a menüjét. Gyakorlatilag egyik grub indítja a másikat.
    De ezt csak séróból nyomtam, lehet a 13-as hiba az más valami. De erre utal a tünet.
    Egyszer régen játszottam vele, hogy 2 uhu linuxot tettem fel és körbe körbe adtam a 2 grubot egymásnak. :DDD

Addig jó, amíg nem vezetik be a grub2-t. szerencsére tervben sincs. :U

Ennyi? Nincs több kérdés? :DD

Új hozzászólás Aktív témák