Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Bocsi én írtam el
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.