Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Bocsi én írtam el
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Logitech z5500 5.1
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.