- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
drsanya
üzenetére
"Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül."
Nem azért frissül gyakran, mert a Fedorások f@szább gyerekek és jobban ügyelnek a biztonságra, hanem mert újabbak a programok, és ezért tele vannak hibákkal. Szóval ha nagyobb biztonságra vágysz, akkor Debian stabil, vagy Centos (mindkettőben régebbi a kernel szerk: kernel is és a programok is). Én az itthoni "fő" gépemen Debian stabilt használok, most lett egy laptopom, arra viszont Fedorát raktam.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
drsanya
üzenetére
Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.
Én is, dettó. Csak Debian Stable-nél a kernel öreg (ugat az edac valami logban, hogy korrupt a bios-om ? ECC RAM-ok kapcsán..- Ryzen 5 3600.. kiderült, hogy neeem, csak kernel nem látja a memóriavezérlőmet, ollé).. Debian Testing meg jó lenne, csak oda meg nem mennek security update-ek, a Debil oldala szerint (tegnap olvasgattam át). Unstable meg cutting edge lenne minden szempontból, mint egy Fedora kb, na de ott aztán törik minden mindenfele, sokkal jobban, mint egy Fedora esetén szerintem, mert más a tesztelési és release stratégia.
Úgyhogy .. lehet kivárok kicsit még Debian-stable KDE alatt, aztán .. vagy Fedora 33, vagy Mint. Mint lényegében egy jó stabil Ubuntu, annak hülyeségei nélkül. Se snap, se telemetria és Debian szemmel nézve sem esett messze az alma a fától.
A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja
Akkor már ketten vagyunk
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..

Köszönöm (mindenkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..