Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
drsanya
üzenetére
Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.
Én is, dettó. Csak Debian Stable-nél a kernel öreg (ugat az edac valami logban, hogy korrupt a bios-om ? ECC RAM-ok kapcsán..- Ryzen 5 3600.. kiderült, hogy neeem, csak kernel nem látja a memóriavezérlőmet, ollé).. Debian Testing meg jó lenne, csak oda meg nem mennek security update-ek, a Debil oldala szerint (tegnap olvasgattam át). Unstable meg cutting edge lenne minden szempontból, mint egy Fedora kb, na de ott aztán törik minden mindenfele, sokkal jobban, mint egy Fedora esetén szerintem, mert más a tesztelési és release stratégia.
Úgyhogy .. lehet kivárok kicsit még Debian-stable KDE alatt, aztán .. vagy Fedora 33, vagy Mint. Mint lényegében egy jó stabil Ubuntu, annak hülyeségei nélkül. Se snap, se telemetria és Debian szemmel nézve sem esett messze az alma a fától.
A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja
Akkor már ketten vagyunk
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..

Köszönöm (mindenkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..