- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, köszi!
Igazából az előzetes tesztelés megoldott, erre van ember+tesztgép, és ha megoldható a probléma, akkor az nem olyan vészes. Addig a fejlesztői gépeket nem frissítik, csak amikor már van valami script, vagy fix+gyors megoldás a dologra.
Biztos, hogy nem a fejlesztői gépeken lesz kipróbálva a frissítés.(#6657) cigam: Én életemben kétszer próbáltam. Egyik alkalommal hibátlanul lement, másik alkalommal (ami a legelső dnf-es verzióról volt a következőre), akkor eltört a compiz. Szóval nagy baj akkor sem lett.
Viszont másoknak állítólag volt vele komolyabb gondja, ezért tartok kicsit tőle.
Nem akarok visszajárkálni a céghez fél évenként szívességből segíteni.A nagy kérdés az, hogy a CentOS + legújabb Java-s cuccok a kisebb probléma, vagy a fedora frissítése.
Előbbire este ráguglizok alaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest