Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Destloler
üzenetére
azért ne idegeskedj. Elég sokan próbálunk neked itt segíteni, de neked is oda kell tenned magad. Az az igazság, hogy kevés ismerettel nagyon nehezen fogod tudni megcsinálni.
azt jó ötletnek tartom, hogy egy barátod segítségét kéred. Nem feltétlenül kell debian, beszéljétek át a lehetőségeket, meg hogy mit szeretnél.
Ne kapd fel a vizet azért. Én például építettem már magamnak 2-3 ilyen gépet, azért tudom a tapasztalataimat elmondani.
-
ViZion
félisten
válasz
Destloler
üzenetére
Hát, nem tudom mi volt ellenségeskedő. Felhívtuk rá a figyelmed, hogy a Raid 0 nem ajánlott, mert ha baj van, akkor minden adat ment a lecsóba. Igazad van, nem kellett volna szólni, mindenki úgy baszcsizik ki magával, ahogy akar.

Az akadozó lejátszás lehet akár egy rosszul konfigolt router miatt is.
Másik, hogy javaslatot tettünk Amahi mellett más OS-re... hát bocsánatot kérünk, biztos csak kib@szásból mondtuk, hogy nézz meg mást is. A barátod is ellenséges, hiszen debiant javasolja, amikor Te Amahit szeretnél? Canon miatt én is szívok, ez nem a linux, hanem a Canon hibája, de félek ez ellenségeskedő megjegyzés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)