- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Destloler
üzenetére
azért ne idegeskedj. Elég sokan próbálunk neked itt segíteni, de neked is oda kell tenned magad. Az az igazság, hogy kevés ismerettel nagyon nehezen fogod tudni megcsinálni.
azt jó ötletnek tartom, hogy egy barátod segítségét kéred. Nem feltétlenül kell debian, beszéljétek át a lehetőségeket, meg hogy mit szeretnél.
Ne kapd fel a vizet azért. Én például építettem már magamnak 2-3 ilyen gépet, azért tudom a tapasztalataimat elmondani.
-
válasz
Destloler
üzenetére
Hát, nem tudom mi volt ellenségeskedő. Felhívtuk rá a figyelmed, hogy a Raid 0 nem ajánlott, mert ha baj van, akkor minden adat ment a lecsóba. Igazad van, nem kellett volna szólni, mindenki úgy baszcsizik ki magával, ahogy akar.

Az akadozó lejátszás lehet akár egy rosszul konfigolt router miatt is.
Másik, hogy javaslatot tettünk Amahi mellett más OS-re... hát bocsánatot kérünk, biztos csak kib@szásból mondtuk, hogy nézz meg mást is. A barátod is ellenséges, hiszen debiant javasolja, amikor Te Amahit szeretnél? Canon miatt én is szívok, ez nem a linux, hanem a Canon hibája, de félek ez ellenségeskedő megjegyzés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)