Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Destloler
üzenetére
azért ne idegeskedj. Elég sokan próbálunk neked itt segíteni, de neked is oda kell tenned magad. Az az igazság, hogy kevés ismerettel nagyon nehezen fogod tudni megcsinálni.
azt jó ötletnek tartom, hogy egy barátod segítségét kéred. Nem feltétlenül kell debian, beszéljétek át a lehetőségeket, meg hogy mit szeretnél.
Ne kapd fel a vizet azért. Én például építettem már magamnak 2-3 ilyen gépet, azért tudom a tapasztalataimat elmondani.
-
válasz
Destloler
üzenetére
Hát, nem tudom mi volt ellenségeskedő. Felhívtuk rá a figyelmed, hogy a Raid 0 nem ajánlott, mert ha baj van, akkor minden adat ment a lecsóba. Igazad van, nem kellett volna szólni, mindenki úgy baszcsizik ki magával, ahogy akar.

Az akadozó lejátszás lehet akár egy rosszul konfigolt router miatt is.
Másik, hogy javaslatot tettünk Amahi mellett más OS-re... hát bocsánatot kérünk, biztos csak kib@szásból mondtuk, hogy nézz meg mást is. A barátod is ellenséges, hiszen debiant javasolja, amikor Te Amahit szeretnél? Canon miatt én is szívok, ez nem a linux, hanem a Canon hibája, de félek ez ellenségeskedő megjegyzés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Byski Áramláskijelző.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)