Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg nincs cd-író a gépemben
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg
( a distrowatch toplistáján az első három disztribúció asszem már ilyen, még nekem is )
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Revolut
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg