- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg nincs cd-író a gépemben
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg
( a distrowatch toplistáján az első három disztribúció asszem már ilyen, még nekem is )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden más meg megy ahogy kell, ami hiba eddig volt, az mind másnapra megoldódott, kivéve egy idegesítő, de együttélhető ?bugot?, mégpedig azt hogy néha nem hajlandó a felfüggesztést végigvinni... de szerintem ott is valami olyan problem van, ami a gépem egy bizonytalan hardvere miatt lehet ... haverom mindíg lefikkantja, hogy ez csak játék, direkt azért van hogy basztassam, legyen probléma amit megpróbál az ember megoldani... először én is így voltam vele, de most már látom hogy ez tök együttélhető használható cucc, úgyhogy a hatost szerintem boltban veszem meg