Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jól szétgányoltad.

Nem érdemes drivert leszedni ati oldaláról.
Az rpm fusionos csomagokat használd mindenképpen. Meg jó a kms-t kikapcsolod, lehet attól esik pánikba, hogy fglrx modullal akarja csinálni.No mindegy: init 3-ba bootolj, szedd le a drivert. blacklistre is mehet a modul. Aztán kms-t kiveszed a kernel sorból, akkor mennie kell. Bebootol szépen radeon driverrel. Utána jöhet a leírás:
-
rokefeller
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Próbáld meg régebbi kernellel bebootolni. Egyébként meg alapból berakta a services programot, de én elvileg 12-óta frissítgetem ezt, lehet hogy amiatt maradt meg.
system-config-services a neve, ha nem találnád.
Ja, és persze ne dőlj be a hivatalos amd-s drivernek, ne installálj minden szutykot meg forgass. Tedd fel az rpmfusion repo-t, és onnan tedd fel a kmod-fglrx-et, ha jó tudom ez a neve.
Vagyis itt van inkább egy leírás: http://www.fedorafaq.org/#radeon
-
rokefeller
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Próbáld meg régebbi kernellel bebootolni. Egyébként meg alapból berakta a services programot, de én elvileg 12-óta frissítgetem ezt, lehet hogy amiatt maradt meg.
system-config-services a neve, ha nem találnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az rpm fusionos csomagokat használd mindenképpen. Meg jó a kms-t kikapcsolod, lehet attól esik pánikba, hogy fglrx modullal akarja csinálni.