Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
nah nem is szoktam én feladni csak úgy.

A live cd-ről már bizta,hogy nem fagy be.Most frissítettem le,de az is bizta,hogy valami ati driver probléma van,mostmár meg végképp,hogy összebarmoltam

Ha a 2képernyőt függetlenné tudnám tenni,sztem más gond igazából nem is nagyon lenne....vagyis majd pont a 2. ok,amiért ezt akartam feltenni...az APC UPS szoftvere elvileg a fedorán megy....legalábbis majd remélem
Node majd minden megoldódik előbb vagy utóbb
Azt meg végképp nem bánom,hogy elszopok 1-2 ilyen dologgal,legalább tanulok is valamit,nomeg ki tudja,mikor fog ez kelleni végleg.Igazából a wint szinte csak a fotónyomtatás miatt használom,nah még azt sem tudtam megoldani,hogy normális minőségben nyomtasson az MP530-am.A nagy CLJ4650-em meg megy,mint a villám.most már eljutottam oda,hogy egy youtube videót sem tudok kirakni teljes képernyőre,mert eltűnik minden

..pedig az ati dtiver óta van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest