- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Ja, Brasero-ban be volt jelölve a win. kompat. (vagy jobb lett volna ha nincs jelőlve?), gondoltam jó lesz ez, mert fat32 particóról is voltak fileok kijelölve. De volt más baja is, nem is értettem, a kis abalkban filenevek hosszú listáját írta, ott láttam hogy átnevezett volna, aztán az előzetes ellenőrzőösszeg hdd-re írása után dobta el magát, valami váratlan hiba miatt le is állt. Még jó hogy van a GnomeBaker, különben mkisofs, dvdrecord, vagy cdrecord -dal görcsölhetnék parancssorból :>
Még annyit: A GnomeBaker írásakor Auto modot választottam, végén kiírta session colosed (ha jól emlékszem), akkor ezek szerint többsávost csinált? Lehet a dao -t (disk at once) kellett volna választani. Bár ez legyen a legkisebb gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest