Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• misterK

csendes tag

Szisztok!

Lenne egy kérdésem, hátha belefutott már v.ki hasonlóba, és sikerült megoldania.

A hiba : F7 ftp telepítésnél az alapbeállítások (időzóna, root psw) után kapok egy "Cannot open/read repomd.xml file for repository: anaconda-base.xxxxxx" hibaüzenetet. A repo egyébként simán ftp-vel ua. a gépről elérhető, olvasható. Próbálkoztam két dvd-vel is, mindegyikkel ua. a hiba (az egyik valódi DVD-ként a másik iso fileként van bemappelve az ftp server alá, sőt az iso-t kibontottam a filerendszer alá is)

Háttér : a helyzet az, hogy van egy régebbi gépem, amin F5 futott. Most úgy gondoltam, hogy megérett a helyzet a frissítésre, nekiálltam F7-et telepíteni. A gondok ott kezdödtek, hogy a gép nem olvasta a DVD-t - gondoltam sebaj, bootolunk rescue CD-ről aztán majd hálózaton telepít. Anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék a rescue CD-s megoldás nem működött, így most az F7 vmlinuz és initrd -ről bootolok. A telepítő simán elindul, a hiba csak a fentebbi leírás szerint jelentkezik, ott viszont teljesen behal.

Az neten való keresgélés nem sok eredménnyel járt, semmi értelmes megoldást nem sikerült kieszközölnöm.
    Találkozott már v.ki ilyen problémával??

Új hozzászólás Aktív témák