Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy kérdésem, hátha belefutott már v.ki hasonlóba, és sikerült megoldania.
A hiba : F7 ftp telepítésnél az alapbeállítások (időzóna, root psw) után kapok egy "Cannot open/read repomd.xml file for repository: anaconda-base.xxxxxx" hibaüzenetet. A repo egyébként simán ftp-vel ua. a gépről elérhető, olvasható. Próbálkoztam két dvd-vel is, mindegyikkel ua. a hiba (az egyik valódi DVD-ként a másik iso fileként van bemappelve az ftp server alá, sőt az iso-t kibontottam a filerendszer alá is)
Háttér : a helyzet az, hogy van egy régebbi gépem, amin F5 futott. Most úgy gondoltam, hogy megérett a helyzet a frissítésre, nekiálltam F7-et telepíteni. A gondok ott kezdödtek, hogy a gép nem olvasta a DVD-t - gondoltam sebaj, bootolunk rescue CD-ről aztán majd hálózaton telepít. Anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék a rescue CD-s megoldás nem működött, így most az F7 vmlinuz és initrd -ről bootolok. A telepítő simán elindul, a hiba csak a fentebbi leírás szerint jelentkezik, ott viszont teljesen behal.
Az neten való keresgélés nem sok eredménnyel járt, semmi értelmes megoldást nem sikerült kieszközölnöm.
Találkozott már v.ki ilyen problémával??
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi