Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy kérdésem, hátha belefutott már v.ki hasonlóba, és sikerült megoldania.
A hiba : F7 ftp telepítésnél az alapbeállítások (időzóna, root psw) után kapok egy "Cannot open/read repomd.xml file for repository: anaconda-base.xxxxxx" hibaüzenetet. A repo egyébként simán ftp-vel ua. a gépről elérhető, olvasható. Próbálkoztam két dvd-vel is, mindegyikkel ua. a hiba (az egyik valódi DVD-ként a másik iso fileként van bemappelve az ftp server alá, sőt az iso-t kibontottam a filerendszer alá is)
Háttér : a helyzet az, hogy van egy régebbi gépem, amin F5 futott. Most úgy gondoltam, hogy megérett a helyzet a frissítésre, nekiálltam F7-et telepíteni. A gondok ott kezdödtek, hogy a gép nem olvasta a DVD-t - gondoltam sebaj, bootolunk rescue CD-ről aztán majd hálózaton telepít. Anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék a rescue CD-s megoldás nem működött, így most az F7 vmlinuz és initrd -ről bootolok. A telepítő simán elindul, a hiba csak a fentebbi leírás szerint jelentkezik, ott viszont teljesen behal.
Az neten való keresgélés nem sok eredménnyel járt, semmi értelmes megoldást nem sikerült kieszközölnöm.
Találkozott már v.ki ilyen problémával??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Assetto Corsa
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest