- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Az fstabra is azt hittem, míg nem bootolt be a rendszer a turkálásom miatt.
Mindenesetre megint újratettem a gépet, szóval nem lesz rá szükség.Viszont most belefutottam egy másik gondba. Stabil-vanilla kernelt használok che(copr) mesa-val, viszont amikor a steam-et próbálom telepíteni RPMfusionből, akkor mindenképp le akarja szedni a fedora 30-féle mesa 19.0-t. Ezzel a helyzettel mit tudok kezdeni? Ha hagyom, hogy rakja fel ÉS aztán újra frissítek a che-féle mesa-ra, akkor teleszemeteli a gépet? Vagy ez rossz berögződés és itt nincs olyasmi, mint Windows-on?
Esetleg eltudom érni, hogy csak az általam engedélyezett függőségek kerüljenek telepítésre a Steam mellett? Vagy ezen a ponton a legjobb lenne, ha flathubról telepateném a community verziót? Esetleg ha újratelepíteném a gépet és csak a steam után frissíteném a kernelt és a mesa-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- World of Warships
- Peugeot, Citroën topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre megint újratettem a gépet, szóval nem lesz rá szükség.