Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
közben játszottam meg kersgéltem kicsit, a repository-s szopást már én is is átéltem a livna freshrpms mplayer trigonban, úgyhogy most ez nem okozott problémát, de nem is oldotta meg az x11 kimenet fullscreenes problémáját, viszont ha a gmplayert a ''-nofs -zoom'' paraméterekkel indítom, akkor megy szépen (beryl nélkül meg megy az xv is)
service off&flame on:
az állandó hiba hogy az ember a win másolatát keresi a linux disztrókban, ezt én is elkövettem, és ilyenkor megy az anyázás, pl függőségek, haverom mindig ezzel nyúz hogy miért nem lehet leszedni a frissítéseket egy másik gépen, mert nála lassú a net, meg ha fel akar tenni egy openoffice-t akkor miért nem tudja a csomagokat hazavinni pendrive-on, és feltenni... hát, lehet ebben valami, én viszont azt utálom hogy 100 -szor kell újraindítani a wint a friss install után, és két nap míg összevadászom a tűzfalat, a vírusirtót, a codec-eket, a torrent klienst, a mozilla-t, a cd és dvd írót, a quintessential media playert, meg még az öregördög tudja hogy mit, a fedora installom meg dvd-ről 1 óra, letöltéssel kettő, aztán konfigolgatni meg annyi amennyit a winen a tűzoltással eltölt az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- SUSE Linux
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest