Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Nem virtuális gép, írtam. Inkább készítettem virtuális gépen is képet arról milyennek kellene lennie, mert még mindig ott tartunk hogy én vagyok a béna. Ja és ez a custom partitioning képernyő. Megtaláltam már korábban is. Előző postomban 3-ik kép.
Beszéljenek a képek magukért:
Ilyennek kellene lennie:
Text install úgy működik, hogy boot loader amikor feljön meg kell nyomni valamilyen billentyűt, és a megjelenő prompt-hoz kell beírni, hogy linux text
Látható hogy nem jelzi a kettő ext4-es partíciót, helyette egyben zfs_member van. Csak formázni és új partíciós táblát lehet létrehozni ahelyett, hogy a sz@jbatekert második partíciót ami ext4, megjelölhetném root-nak.
Ez az a képernyő:

De hiába nyomkodok akármit is, mert nem működik a billentyűzet. (pedig az van kiírva alulra, hogy press any key)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest