Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hmm, 97% szabad memóriád van?
az nagyon durván hangzik azért 
Vladi: hát, ez sem nyert

[sheratan@frozendawn ~]$ su -c system-config-services
Password:
bash: system-config-services: command not founda "gnome-session-properties" paranccsal jön elő amúgy az induló alkalmazások listája. nekem ezek vannak most bepipálva: at spi d-bus bus, at spi registry, authentication agent, bluetooth manager, caribou, certificate and key storage, deja dup monitor, disk notifications, evolution alarm notify, gnome gmail open office configurator, gnome login sound, gnome settings daemon, gpg password agent, gsettings data conversion, input method starter, mail-notification, network, orca screen reader, power management, pring queue, pulseaudio, pulseaudio kde routing, remote desktop, screensaver, selinux troubleshooter, ssh key agent, user folders update, volume control.
eléggé megváltozott a gnome3. illetve nem maga a gnome3, hanem az, hogy mostmár ez a gnome-shell az alapértelmezett felület. szerintem amúgy nagyon jó cucc, előremutató és logikus (ellentétben a unity-vel, ami egy káosz szerintem).
alapvetően van egy felső panel, ahol csak rendszercuccok vannak, van egy notification bar alul, ami alapból rejtve van, csak akkor villan fel, ha valami történik rajta, illetve van az overview mód, ahol kapsz egy gyorsindítót baoldalt, egy exposé ablaklistát, amit egy füllel telepített alkalmazások listájára válthatsz, és egy munkaasztal váltót félig rejtve jobboldalt. annyi változott, hogy dinamikus munkaasztalok vannak: a rendszer mindig csinál neked egy üreset azon felül, amit megtömsz programokkal, illetve ha valamin nincs semmi, akkor azt bezárja (hogy csak egy üres maradjon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az nagyon durván hangzik azért