- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Neovenator #16 üzenetére
Attól más lesz a fa minősége, szerepe, jellege, ha kiskereskedelemben kapható, nem pedig te biggyeszted rá kábé 20 perc fáradozással?
Ez elég valószínű. Lehet egy kereskedelmi forgalomban kapható, viszonylag nagy példányszámban eladott terméknél jobban odafigyelnek majd pl. a tartósságra és a fa vetemedési hajlamára, mint egy hobbiprojektnél.
#20 HUN_Sector
Ezek tök érdekesek, köszi a linkeket.
Azért az Etsy talán közelebb áll a moddoláshoz, mint a sorozatgyártáshoz, a CYBERWOOD meg lehet valamelyik nagyobb gyártó lapraszerelt (fém) ház-koncepciójából inspirálódott. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Neovenator #16 üzenetére
ha már ilyen bunkón sikerült beleszállnod fórumtársakba, ráadásul blödségeket írva, gondoltam megkérdezem a tapasztalatokat, hátha valamit rosszul látok vagy nem is láttam az elmúlt 20 évben. a válaszban nem csalódtért azért, jó farigcsálást a magas minőségű diyhoz
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Neovenator #16 üzenetére
Nekem a gugli nem a barátom....
Kérnék egy linket, milyen opciót tudsz felmutatni amit kapni is lehetett a közelmúltban. És ne arról a pár fa mod házról beszéljünk, amit pár lelkes modder MAGÁNAK épített...
Szóval várjuk a linkeket, mert én kb 2020 környékén már fával kombinált házat kerestem, atx méretben és semmit nem találtam a minimalista üvegház kockákon kívül....
Válaszod előre is köszönöm, egy North tulajdonos. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Neovenator #13 üzenetére
linkelj kérlek egy 2016-ban kiskereskedelemben elérhető házat, ami fából készült, vagy legalábbis volt benne elem. itx méretben, esetleg matx még érdekel. utána jöhet egy 2007-es pár is.
-
mad823
őstag
válasz
Neovenator #13 üzenetére
Ennek a háznak nem a fa a lényege, szerintem a túlnyomó többség nem azért fogja venni, hanem ezért mert okosan van a bele kitalálva. Gyakorlatilag külön kamrás PSU, szinte bármekkora CPU léghűtés és hely egy "szükség"GPU-nak. Mindezt a lehető legkisebb méretbe összehozva. Ráadásul az első-hátsó házventinek köszönhetően elméletileg jól átszellőztethető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest