Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Sorszámozd újra 10000-től, megfelelően a fileID,materialID, shaderID hivatkozásokkal. Ja és az additionalMapTypes.lua is hiányzik a csomagból. Az example mod file-ból meg a script behivás.
A gyári repce "alakját" használja (blockShapeID 10-15). Épitsd be, legyen biztonsági mentésed a map01.i3d-ről.
Ha nem jó bármelyik érési forma GE-ben foliagePaint-ben, akkor NE ments rá, hanem simán zárd be a GE-t és nézd meg mit irtál el.
Mentéskor újrasorszámozza a fileID-től kezdve mindent, és b@szhatod. Fél nap mire kivakarod a hibás sorokat. -
n0tr3adY81
aktív tag
Ez egy kissé összetett.
Először is kell az eredeti cukornád és lucerna fizikai 3d object. Mivel a gyári dlc .shape crypto-sak (titkositott), ezért effektive ha nem csinált valaki cukornád vagy lucerna modellt, akkor nincs.Aztán vissza kell fejteni mapból az alakzatot (erre van egy vonatkozó bejegyzésem GDN-en), majd ezt a kapott .obj-t beimportálni a mapodba textúrástól (diff, norm, spec). Kulcssszó a blockShapeId.
Késziteni kell egy 8 bites png-t a map méretnek megfelelően, megirni a map.i3d -be a vonatkozó file, foliageLayer, .gdm sorokat és ID-ket. Ugyanígy kelleni fog a billentésnél használt textúra is.
Innen már csak 1 lépés, kell a map moddescbe egy script, ami beszúrja ezt a 2 növényt az összes fillable,trailer, stb.. specialization-be.
Ez lenne a *hivatalos* útja. Ezért nem találsz normális tutorial videót, mert a lényegi része szervesen kapcsolódik a 3d modellezéshez. Ezért szokott mindenki elvérezni a hibás blockShapeID-nél. Az esetek 99%-ban trükközés van, hogy a kukorica vagy búza blockShapeID-jét használják összenyomva (height="0.1").
-
dimre70
tag
Neked kell selejtezni, tudom rengeteg idő elmegy vele, ha már elég rutinos vagy ránézésére tudni fogod melyik a szemét. Van sok modder, és csapat melyek neve elég garancia a minőségi modokra, főként németek, pár link a teljesség igénye nélkül, általában regisztrálni kell az oldalakra, de megéri.
- Marhu
- Modding Welt
- LS-Modcompany
- Forbidden Mods
- NLD Farmers
- Black Panther Group
- FSM Team
- LS-Pitstop
- Blacksheep Modding
- VertexDezign
- R&M Modding
- bm-modding
- Modderei.net
- DD ModPassion -
luise178
tag
ekkora bugos szart, mint ez a gém!!! most már megvan minden, eere, nem takarja ki az ergész silót, csak az elejét. felszedem, és utána semmi. bármerre járkálok a letakart részen, nem jeleni meg sehol az R betű, hogy takarjam ki. már végigmentem gyalog, traktorral, de semmi. csak a két végén jelent meg, ki is takart 1 kis darabot, de utána semmi...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Mert szar, hibás.
Ezért nem kéne ezekről az ótvar oldalakról tölteni, csak megbizható forrásból (farming-simulator.com, modhoster, fs-uk).
Az .exe meg 99%,hogy valami finomság hozzá, ami csupa hasznos dolgot telepit a gépedre (trojan, spyware, egyéb szabadon választott hasznos dolog, aminek semmi keresnivalója ott). -
Mike 32
aktív tag
Pontosan a Kavkaz sem 500as hanem lehet böviteni ,de az enyém is 2 millás .Nagyobb nem kell akinek ez teli lesz az biza sunnyog
probálom minél élethübre csinálni és ugy is játszok. A season moddal meg legnehezebben soha nem lesz teli.Pont ez miatt csinálta 4xes mappot mert ha az összes föld az enyém volt akkor sem termet annyi hogy elég lett volna 1 évadra. -
Mike 32
aktív tag
Ha valaki sokat akar játszani akkor ennek fele nem kell, pl mi a fenét keresnék a viz alatt ?
Ha csalni akarok nem játszani akkor biztos kell a teleport a growth control meg mondjuk bezavar a Seasons modba ,de ha van aki igy szeret játszani annak kellenek a feneketlen 1millios köbméteres potok is persze egy 80-100 LE traktor után.
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS NEM AKAROK SENKIT MEGSÉRTENI IGY ELNÉZÉST
-
tutikas
tag
Szerintem azért van ennyi mert előszőr a season mod 6 napos évszakra volt beálítva de túl hosszúnak találtam és lecsökkentettem 3 napra ennek következtében lehet, a termelékenységet meg lehet valami mod változtatta át egészségre amúgy kb már 3 órája játszottam rajt de az Istenért nem ment feljebb 25%nál
-
pokers
senior tag
Seasons mod
Az állatok csak tavasszal és nyáron szaporodnak, ha jól emléxem, és a termelékenység "átváltozott" egészséggé. Ez utóbbit nem tudom mi befolyásolja, mert még sose sikerült 100%-ot elérnem, pedig folyamatosan van mindenük
-
Fel
addikt
Használod mellette a Seasons-t is? Az átveszi az irányítást a növények fejlődése felett is.
-----------------------------------
más...
Ezt valaki használja: MoreRealistic Game Engine
Vélemény?
Nekem alapvetően tetszik, de úgy tűnik ráférne még egy kis finomhangolás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az se, hogy mindjárt kezemben a GTX 1050TI OC karim.
Oszt indul a szerelés.