- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
En is traktor fogok elsonek venni, kombajnt szerintem akkor eri meg upgrade-elni, ha mar vagy rohadt sokba kerul a fenntartasa (pl az enyem most er olyan 12k korul es 2,5k a fenntartasa, azaz 4,8 az arany, ha ez beesik olyan 2.5-3 koze, akkor mar erdemes lehet elsozni) vagy pedig akkor ha van nagyobb folded, amire nagyobb gep kell.
Egyebkent a kombajn sebesseget sokkal inkabb az aratoszerkezet szelessege hatarozza meg, mint az, hogy "mennyivel arat": ketszer olyan szeles aratoszerkezettel nagyjabol fele annyi ido alatt vegez ugyanazzal a terulettel. Ez szerintem eleg nagy elony, de csak akkor, ha ki tudod hasznalni. Arra felesleges draga kombajn, hogy gyorsan learatsz, aztan meg all a fa alatt.
Szoval nekem az lenne a legjobb, ha elpasszolnam a mostanit, vennek egy ugyanilyet ujban, csak epp szeles aratoszerkezettel: de ehhez a tipushoz nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest