- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. Vannak sorrendek is pl, mit mikor kel, pl szántás, kultivátorozás, stb, Én falusi lévén sajna már nem igen tudom a sorrendeket ezen a téren, de talán valaki leírja, báár, ha jól rémlik, van játék közben is valamiféle útmutatás, leírás. De nem vagyok benne biztos. Azt hiszem játékban az Esc gomb nyomsz, és valahol ott van valami ilyesmi talán. Én azért nem is nagyon foglalkozok ezzel, mert van olyan kulti és már vető is, ami közvetlen tarlóra is tud vetni. Direkt vetőgép, asszem talán a Vaderstadt vagy milyen vető képes erre. Valóságban is. Szántani multiban jó max szerintem, mert kisebb mapon is szerintem időigényes. Én trágyával, pl vagy műtrágya, vagy pedig HA már van állatod, akkor híg trágya, (pl sertésektől), vagy szilárd marha trágyával beszórom, aztán egy példázott jó kultival megyek, és elintézem. Utána meg permet mikor kel már ki. Viszont, valóságban se vetnek ugyan azt, következőnek ugyanarra a földre, így játékban se igen éri meg, mert pl csökken a mag hozama aratáskor. Vagyis, kevesebbet arathatsz le pl búzát, másodszorra, ugyanarról a földedről. Csak max akkor, ha beszántod ténylegesen. Bocs többiek ha nem jól írom. Max kijavítotok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- SK hynix 128GB DDR4 szerver RAM modulok eladóak
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest