Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Zarew felvetése, mi szerint lehetne egy közös hely, ahová feltölthetnék azokat a modokat, amik ténylegesen jók, hasznosak, egész jól hangzik. Pl.: sok térképhez kellenek különféle triggerek, melyek így gyorsan, egy helyről hozzá férhetőek lennének.
Tetszik az ötlet, benne vagyok egy ilyen fiók létre hozásában! De hogy is kell?
-
apach
senior tag
Szia!
Nem tudom, de nekem amik kellettek, nagyrészt le tudtam szedni hamar. emellett, persze, megpróbálom a googleba megkeresni más oldalakon is ami kell, de valamiért nem tudom innen leszedni, vagy már nincs épp meg a letöltési linken a cucc. Van egy pár ilyen ritka gépem is pl
pl Avatar szkines TT Fendt 936 os, vagy épp a Zöld Mamba szkines Fendt 936. persze, a szkineket án tettem át olyanról, ami akadt. De van hozzájuk utánfutó szkin is, csak épp nem találtam hibamentes pótot amikre rá lehetne tenni őket. :S De a saját gépem sajna amúgy sincs itt, úgyhogy sok mindent nem tudok csinálni, max letöltögetni ha van valami értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- HP omen 17-w131ng bontva
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl Avatar szkines TT Fendt 936 os, vagy épp a Zöld Mamba szkines Fendt 936. persze, a szkineket án tettem át olyanról, ami akadt. De van hozzájuk utánfutó szkin is, csak épp nem találtam hibamentes pótot amikre rá lehetne tenni őket. :S De a saját gépem sajna amúgy sincs itt, úgyhogy sok mindent nem tudok csinálni, max letöltögetni ha van valami értelmes.