Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem feltétlen ez az oka.
Ha le lehetne torrentezni, akkor se játszanék vele, mert nem tetszik, amit eddig tudok, láttam róla.
Azért jöttem most ebbe a topikba, hogy olvasgassam egy kicsit a valós véleményeket így megjelenés után a játékosoktól.
De itt is azt látom, hogy nem túl sokan játszotok vele.
Ha egy játék érdekel, és tetszik, akkor megveszem, ezzel elismerve a készítők munkáját, és tudom hogy nem mindenki így gondolkodik, de azért vannak még elég sokan akik szerintem inkább megvennék, mint letöltenék, ha tetszene nekik. Nos, hát ennyit tesz, hogy sokak szerint egy unalmas valami lett ez a játék. Persze ez szubjektív. És, bár én is ezen a véleményen vagyok jelenleg de azért figyelemmel kísérem majd a topikot főként csak olvasgatva. Mert mi van, ha annyi jót olvasok majd róla, hogy jövő karácsonykor megérheti az akciós árát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Robotporszívók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest