- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztuser
csendes tag
Egy kis segítség kellene, mert az utóbbi két küldetésem barlangból való kiszabadulás lett volna, és mindkettő sikertelen volt...
Az egyiket küldetést azt hiszem Karoosh adta, a másik barlangban meg egy Wenja veszett el, azt kellett volna megkeresni.
Mindkettőnél volt a plafonnál horog, amivel fel tudtam húzódzkodni, de hiába lengtem ide-oda, annyira nem tudtam kilengeni, hogy ott essek le, ahol a sárga rombusz szerint kellett volna. Max. 10 lépés távolságra voltam tőle, de mindig vízbe pottyantam.
A másodikban azt hiszem megöltem vagy három jaguárt, de utána nem volt felfelé kapaszkodási lehetőségem.
Tud valaki segíteni, hogy lehet ezeket megoldani? Mindkettő az északi részen van, de még a havas területen kívül. Az egyik barlang bejáratához lefelé ereszkedéssel lehetett eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest