Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a tippet. Természetesen megvolt a 4. rész is, azt még a régi gépen toltam. De már kezdett benne kevés lenni a VGA (Azt hiszem Radeon 7770 volt), eladtam a kártyát, hogy veszek erősebbet. De nem vettem, netezni jó volt az integrált grafika. Azért hiányzott egy kicsit így télen a játék.....
Megnézem ezeket, amiket mondtál, köszi! -
lanszelot
addikt
Csak egy vicces dolog:
Ma magas szikláról, bokorban guggolva telefonon néztem egy tábort, ahol 6 katona mászkált.
Megtámadott közben egy coyote és machete -val rá ütöttem, majd vinnyogva elszaladt. És.... és hívott helikoptert, meg egy teljes hadsereget
Farkas bőrbe bújt járőr 😂🤣 -
lanszelot
addikt
6:19 -nél kezdődik a glitch. A kép villan egyet és jó pár percig glitches.
Eredeti játék. Ubi látja a felhasználó fiókomban a játékot.
Amúgy szóba se állnának.
Ami fura, hogy miért nem látják hány órám van benne.
Megkérdezte hogy a prológusban vagyok e még.
65 óra játékidő, és teljesen elfoglalt terképpel....a videón is látszik. -
lanszelot
addikt
Jött is válasz.
Bekértek pár dolgot.
Egyet nem tudtam teljesíteni, hogy a sniper fejlövést vegyem fel amikor nem sebzi.
Már nem igazán találok snipert, és ha találok is nem biztos hogy beadja a glitch et. Csináltam pár videót de nem volt sniper, vagy nem adta be.
Amúgy lett még egy glitch. A kép fura lett. Szellemképes, akadozó.
Ilyen még nem volt, de elküldtem azt a video linket is nekik.
Ha érdekel ide is szivesen belinkelem. -
lanszelot
addikt
Gondoltam én ís arra hogy átesett, de itt van egy új.
Pont ma történt. Már vagy 3szor leszedtem azt a kis tábort is.
Mint látod az egyik hulla pozicióban van, mert úgy termett újra.
Azért szedtem le a kis tábort, hogy hátha ott van valaki.
És jó párszor elmentem a "sniper haverom" előtt, mire...
itt a videó róla
Ezekkel nem tudok mit kezdeni.
Iszonyat idegesítő. -
-
Rossi
addikt

Nálam azért nagyon gáz, mert előtte toltam végig a Dying Light 2-t, ahol a vége felé többet siklóernyőztem, mint gyalogoltam.
Ott nagyon jól működött.Ettől függetlenül nagyon tetszik a játék, jó pár 10 órát bele fogok tolni.
A 6. rész után gáz végigvinni az 5.-et?
Nekem az kimaradt. -
Dilikutya
félisten
-
Devid_81
félisten
Igazabol nagyon sokat tud hozzatenni a jatekokhoz, ha jol kivan hasznalva (Cyberpunk pl).
Feleslegesnek azert tartjak sokan jogosan, mert agyon volt hypolva a Battlefield-nel meg Turing idoszakban, hogy huh de tukrozodik az ablakon a torkolattuz....csereben elvitte az fps felet a levesbe.
Ilyen szintu teljesitmeny esest kis csili-vili miatt sokan nem akartak, es itt azert le is ragadtak.
Majd talan next-next generacio kepes lesz arra, hogy elvezheto minosegu es sebessegu legyen az adott jatek RT ON mellett es mar ne kelljen foglalkozni az fps esessel.Tul sokat nem varok az RTX 4xxx-tol de az RX 7xxx-tol sem, remelem kellemesen csalodok azert

Van azert egy hangyanyi esely mar most is, mert RT OFF mellett a jelenlegi generacio nagyon jol tartotta az erejet egesz vegig, hozzateszem ez addig igaz is amig nem jonnek az uj generacios konzolokrol a portok + az uj Unreal Engine okoz majd meglepetest
-
Mizol29
senior tag
Hát nyílván azért resetelődik mert nem csináltad meg teljesen. Az épületen belül kell szétnézni mert, nálam volt ilyen, hogy alig találtam meg rohangáltam össze vissza. Bár ez lehet nem az a küldetés ahogy elnézem, de akkor is nézz szét jobban, van amikor nem jelez, de már ismered az adott tárgyakat amiket szét kell lőni, szóval keressél tovább.
-
-
Devid_81
félisten
Jah de ovatosan ezzel, mert mindkettonket megkoveznek...akar meg itt is

Szerk: legtobb user addig jut el, hogy "450k-ert vettem, nehogy mar ne legyen eleg a jateknak"
NV pont leszarja, hogy ki mennyiert vette, es ahogy irtad is a leheto legaljara lovik be a vram meretet, nagyjabol mindig kibirja az adott eletciklust, de semmi jovotallosag nincs...
-
Desy
tag
hahaha.... A játék lényege maga a játék.
Meddig tart néhány nem akarom dolgot megcsinálni?
Akarom a kakast? Nem. Megcsinálom a feladatot... miért ne? Szórakoztatás.
Bementem a bunkerbe... és? Meddig tartott átmenni rajta és lezárni a feladatot? 1 óra.
Akarok túraversenyt csinálni? Nem. Meddig tart megcsinálni? Pár perc...
A játék időtöltés...
Bosszant? Töröld le....
Kezd el megint. -
anubis6
aktív tag
Kb.. Nyomon követheted a sorsukat, egyes lépések előtt megvárják a döntésed, és láthatod előre, hogy milyen százalékos eséllyel, mekkora veszteséggel, milyen nyersanyaghoz, esetleg különleges fegyverhez juthatsz.. a nagy szigeten jó pár (még egy pár is
) ilyen bandvezért találhatsz (mint amilyen a halász az első szigeten), különböző tulajdonságokkal, amikkel jó eséllyel nagyobb hatásfokkal tudják elvégezni, a tudásuknak megfelelően kiválasztott küldetéseket. Szóval ne a rambókat küldj lopakodni 
Majd figyeld meg, hogy az egyes területek elfoglalásával, mennyi bandatagot kaptál, ami minél több, annál nagyobb eséllyel indulhatsz neki sikeresen, minimális veszteséggel egyes fázisoknak. -
mtibor2
csendes tag
Bocsi a problémám az, hogy eddig megjelenet egy sárga jel merre menjek az eltünt. Ennél a résznél néztem egy végigjátszást volt egy nő elvezetett egy bástyához, ott elmegyarázta dolgokat előkellett vennem a fényképezőt, kijelölni mindenkit és ha bementem és megöltem mindenkit akkor kaptam kulcsot stb. Most megölök mindendenkit , nincs sárga jel felettük és semmi. Sőt itt úgy láttam a végigjátszásba, hogy van a bástya (valami magas épület, aminek a tetejére lehet felmenni) előtte áll a katona akit le lehet fizetni, az sincs ugyan lehet hogy már mindenkit megöltem.
-
anubis6
aktív tag
Játékbeli valutáért folyó játékmód, tolhatod coop-ban is.
Általában egy hűtendő szerkezeted kell A-ból B-be juttatnod, közben a vizes részeknél kell megállnod, amiket persze védenek
Elvileg ezek az End-game-hez tartoznak, de ahogy feloldódnak, tolhatod.
Kaphatsz érte fegyvereket vagy páncélt is (a valután kívül).
A TPS mód teljesen normális a táborokban
-
-
-
-
Raidon
őstag
Ha bekapcsolom a felsőt ami a víz meg egyébre dob akkor 85 körülire esik be az fps. Ha az árnyékot is akkor 70-75. De úgy én már darabosnak látom a mozgást. Pedig 165hz-es monitoron nyomom. Ha ezeket kikapcsolom akkor simán megy 100-110 fps-en és a mozgás is egyenletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kezd el megint.