- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Vaaaagy... Az első után már tudod, hogy mire kell számítani és megtervezed az egészet.
Első lépésként felszámolod a környéken a légelhárítást. Második lépésként a legközelebbi pick up ponton lehívsz egy resolver koptert (kétéltű, légi, vízi csodacucc), mert az kis helyre is le tud szállni. Harmadik lépésként odarepülsz a rádió mellé és aktiválod. A negyedik és egyben utolsó lépést szerintem könnyű kitalálni
Mondjuk nem mindig, ha láttam előre a rádió helyéből, hogy fogok tudni mókusruházni akkor nem vacakoltam, szeretek a ruhával közlekedni. Gyorsutazást is sokszor air droppal oldom meg és rögtön nyitom is a ruhát. Az elején kicsit szokni kellett, de most már profin használom.
Ja igen, kilépkedéshez: nekem kétszer crashelt a játék, mind a kétszer ugyanúgy, rá is kerestem a neten. Ha valamilyen küldetést/aktivitást megcsinálsz (akár rendes küldetés, akár kincsvadászat, AA gun, stb) ne nyomj instant térképet. Nekem kétszer is megnyekkent tőle, de mások is írtak hasonlót. Kell várni cirka 10 másodpercet és akkor nincs gond

Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest