Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
-
Pedig ez mindenben szarabb volt mint a 4.
-
Ingyenes hétvégén kipróbáltam, az első 10 óra behúzott, aztán pedig maradt az "ez csak ennyi?" érzés a következő 20-30 órában.
Összességében élveztem az agyatlan map kipucolást, és a javarészt nulla Story side quest-eket. Munka utáni ágy kikapcsolásra alkalmas volt, de oda meg vannak jobb címek, pl Borderlands 3 vagy most a Wonderlands.
A cím megadja a megfelelő számot az értékeléshez: 5/10
-
DiamondBack
senior tag
Végül is az 5 perc után uninstall is kipróbálás. Ha következő far cry nem a sziget-főgonosz-adótornyok-outpost takarítás quartettre épül akkor majd játszok vele.
Ez olyan mint amikor a Siege-nél szintén többmilliós regisztrált profillal flexeltek. Ebben benne voltak a bannolt, az ingyenes hétvégés, a game pass-os, és a soha be nem lépett csak beregisztrált profilok is. [link] Gratula
-
Stadián vettem meg és játszottam vele, de aztán inkább maradt a borderlands 3. Most nincs időm erre egy csomó játékkal vagyok elmaradva ez elmúlt évekből, (idén lett újból gamer pc-m) de a 6-ot kipróbálom majd.

-
beyruth82
veterán
Jó volt nagyon, ahogy a 3,4,6 és new dawn is. Ez utóbbiban ráadásul folytatódik Joseph Seed sztorija. Mivel már 2x kijátszottam ezért a frissítés miatt nem fogom újra de jó hogy még mindig foglalkoznak vele a készítők.
-
batman91
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
+1 Nekem is nagyon bejött az 5. része. Telitalálat volt az egész játék, minden percét élveztem.
-
rdt89
addikt
Nekem is nagyon tetszett az 5, sok-sok időt öltem bele / s öltünk Co-op-ba bele, s ez az új frissítés külön üdvözülendő.
-
.LnB
titán
Ha lenne időm, mind a 30 milliónak, egyenként gratulálnék.
-
Neurotoxin
őstag
Szintúgy! Pedig nem így kezdődött a kapcsolatom a játékkal...Annak idején még be is zsebeltem néhány repianyagot, talán V4 fesztiválon próbáltam ki megjelenés előtt először, egy bliss-es bunkerből kellett kimenekülni. Az atmoszférája véleményem szerint ennek sikerült a legjobban a sorozatból. Méltán megérdemli ezt a nagy számot, még akkor is, ha sokan csak "hit&run"-ban próbálták ki. A New Dawn is hatalmas lett szerintem!
-
Előrendelésben megvettem, amint megjött, végig is toltam, nekem speciel nagyon tetszett

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 pro
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest